Communicatiemedewerker (M/V/X)

Ben jij creatief, proactief en hou je van afwisselende werkzaamheden? Het Stedelijk zoekt een Communicatiemedewerker (M/V/X). Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
3-9-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als communicatiemedewerker ben je zelfstandig en initiatiefrijk. Samen met de communicatieadviseurs bouw jij aan ons merk. Met jouw resultaatgerichtheid is plannen en organiseren jou niet vreemd. Dat geldt ook voor het creëren van content on- en offline. Ook ben je sterk in het schrijven van creatieve en publieksgerichte teksten. Als echte teamspeler werk je nauw samen met de communicatieadviseurs, waarbij de werkzaamheden zeer divers en afwisselend zijn.


Als communicatiemedewerker zal jij

 • het eerste aanspreekpunt zijn voor contactpersonen communicatie binnen de scholengemeenschap;
 • de communicatieadviseurs ondersteunen bij de uitvoering van het communicatiebeleid en het mede bewaken van het budget;
 • projecten begeleiden en uitvoeren in samenwerking met communicatieadviseurs;
 • proactief meedenken met de communicatieadviseurs over de inzet van middelen en de planning;
 • diverse communicatiekanalen beheren zoals sociale media, e-mail applicatie en CMS;
 • diverse taken coördineren, waaronder: de planning, voorbereiding, begeleiding en productie van drukwerk, PR- en voorlichtingsmateriaal en andere publicaties;
 • een bijdrage leveren aan de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van evenementen zoals open dagen, voorlichtingen, bijeenkomsten e.d;
 • zicht houden op de jaarplanning en initieert tijdig activiteiten
 • diverse content creëren. Van het schrijven van (web)teksten, nieuws- en persberichten tot het maken van video’s;
 • verantwoordelijk zijn voor het beheren en documenteren van informatie, logo’s, drukwerk, fotomateriaal en reclame- uitingen.

Functievereisten

 •  minimaal mbo niveau op het gebied van communicatie/marketing of een aanverwante studie
 • minimaal een jaar relevante werkervaring
 • ervaring met het planmatig inzetten van social media
 • bekend met SEO en Google Analytics is een pré
 • vaardig met grafische / foto / video programma's als InDesign is een pré
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Aanbod

Je wordt aangesteld als communicatiemedewerker (conform cao Voortgezet Onderwijs) voor in eerste instantie een dienstverband van één jaar. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3262,-(schaal 7) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering. Ook bieden we binnen het Stedelijk volop ontwikkelmogelijkheden aan via onze eigen academie.

Bedrijfsprofiel

Het team communicatie bestaat uit drie collega’s, een communicatiemedewerker en twee communicatieadviseurs. Naast je directe collega’s werk je nauw samen met locatieleiding en aanspreekpunten op het gebied van communicatie op de locaties.


Het Stedelijk is er voor iedereen. Wij zijn een school waar je kunt werken aan je talenten door nieuwe dingen te leren en de wereld te ervaren. Het Stedelijk biedt de mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Dit kun je doen in een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn. Maak contact met elkaar binnen en buiten de school, met de stad en met de wereld om je heen. Samen werken we aan de toekomst en zorgen wij ervoor dat onze leerlingen zich kunnen aanpassen als de wereld hen op de proef stelt. Dat is wat wij bij Het Stedelijk goed kunnen en waar we het voor doen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Het Stedelijk. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!