Docent Lichamelijke Opvoeding

Ben jij een docent met pit, die ervaring heeft met de doelgroep en iemand met uitstekende klassenmanagement- en pedagogische vaardigheden? Ben jij iemand die leerlingen serieus neemt, naar ze luistert en op een positieve manier samenwerkt aan de relatie? Lees dan vooral verder. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-9-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Je gaat jezelf ontwikkelen op een leuke school in beweging en je krijgt veel vrijheid om je lessen in te vullen. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiaste sectie lichamelijke opvoeding.

Bedrijfsprofiel

Het Stedelijk Lyceum is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium met zo’n 3.400 leerlingen. Openbaar onderwijs betekent bij het Stedelijk Lyceum niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen evenveel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je als leerling nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, ze helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Samen met jou willen ze het verschil maken en werken aan het ‘later’ van alle leerlingen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het Stedelijk Lyceum. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!