Docent Zorg en Welzijn 2e graads

Ben je…?

  • Enthousiast over het werken binnen het VMBO basis en kader
  • Proactief, innovatief, stressbestendig en humorvol en in staat leerlingen te motiveren
  • In staat de lesstof aan te laten sluiten op de belevings- en leefwereld van jongeren en ben je een daadkrachtige en enthousiaste docent die van een uitdaging houdt
  • In staat om op een actieve manier met vmbo leerlingen van 14 t/m 17 jaar te werken
  • enthousiast om te werken in leerteams die vakoverschrijdend zijn
Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-9-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je gaat werken in een enthousiast team en werken vanuit de verbinding met leerlingen. Je gaat (praktijk)lessen geven aan verschillende groepen leerlingen van 12 t/m 17 jaar en je krijgt daarin veel vrijheid om je lessen vorm te geven. Je gaat werken aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs en lesgeven aan leerlingen in de onder- en bovenbouw. 

Functievereisten

  • Een 2 e graads bevoegdheid Zorg en Welzijn
  • Ervaring als docent in de beroepspraktijk onderwijs
  • Feeling en affiniteit met de doelgroep
  • Geduld, lef en natuurlijk overwicht

Aanbod

Een aanstelling als docent LB. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 4301,- bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering. Tevens wordt een Chromebook ter beschikking gesteld. 

Bedrijfsprofiel

Het Stedelijk Lyceum is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, internationale schakelklassen, vmbo, havo, atheneum en gymnasium met zo’n 3.300 leerlingen. Openbaar onderwijs betekent bij het Stedelijk Lyceum niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen evenveel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je als leerling nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, ze helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Samen met jou willen zij het verschil maken en werken aan het ‘later’ van alle leerlingen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het Stedelijk Lyceum. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!