Docent Duits 2e graads

Innova is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een: Docent Duits 2e graads

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Je gaat:

  • lesgeven aan klas 1,2 en 3
  • gepersonaliseerd leren begeleiden
  • leerlingen op individuele wijze coachen als coach
  • jezelf ontwikkelen op een leuke school in beweging

Bedrijfsprofiel

Je nieuwe werkomgeving

Het Stedelijk Lyceum is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium met zo’n 3.300 leerlingen. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen evenveel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je als leerling nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, we helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Samen met jou willen wij het verschil maken en werken aan het ‘later’ van onze leerlingen!


Innova

Bij Innova heb je als leerling zelf de regie over je eigen ontwikkeling en leerproces. We vinden zelfverantwoordelijkheid belangrijk. Daarom maken leerlingen hun eigen planning en stellen zij die waar nodig bij. Zo leren zij eigen doelen stellen en keuzes maken. We ontwikkelen samen met leerlingen vaardigheden die zij nodig hebben en we leren hen ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Bij Innova halen leerlingen hun mavo diploma of doorlopen zij de eerste jaren van de havo. Net als op iedere andere school dus, maar dan wel op een manier die bij de leerling past!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Het Stedelijk Lyceum. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!