Docent(en) Engels 2e graads

De Stedelijke Mavo is in verband met een vacature met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een: docent(en) Engels 2e graads

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je gaat:

 • lesgeven aan mavo klassen tot en met leerjaar 3 en combinatieklassen mavo/havo in de onderbouw
 • deel uit maken van een enthousiaste sectie Engels
 • direct samenwerken met de secties MVT
 • jezelf ontwikkelen op een leuke school in beweging

Functievereisten

Je bent:

 • iemand die in staat is om de passie voor Engels over te brengen en leerlingen actief uit te dagen met een mix van theorie en vaardigheden
 • iemand die in staat is om effectief onderwijs te verzorgen, op les- en programmaniveau
 • iemand met uitstekende klassenmanagement- en pedagogische vaardigheden
 • iemand die buiten de grenzen van de methode en het lokaal durft te treden
 • iemand die leerlingen serieus neemt, naar ze luistert en op een positieve manier samenwerkt aan de relatie


Je hebt:

 • een bevoegdheid Engels
 • affiniteit met onze diverse doelgroep
 • ervaring met het vormgeven van doorlopende leerlijnen
 • ambitie om een voortrekker te zijn in een sectie

Aanbod

Een aanstelling als docent LB. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 4301,- bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag én een eindejaarsuitkering. Ook wordt een eigen Chromebook ter beschikking gesteld.

Bedrijfsprofiel

Het Stedelijk Lyceum is een openbare scholengemeenschap in Enschede voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium met zo’n 3400 leerlingen. Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, ook dat iedereen evenveel kansen krijgt en op een gelijke manier wordt behandeld. Of je als leerling nu goed kunt leren, creatief, sociaal of een echte sporter bent, we helpen je groeien en ontwikkelen tot een zelfbewust persoon. Samen met jou willen wij het verschil maken en werken aan het ‘later’ van onze leerlingen!


De Stedelijke Mavo

Met het onderwijs op De Stedelijke Mavo willen wij grenzen verleggen. We denken niet graag in beperkingen, maar in mogelijkheden. Goede vaklessen vormen het fundament van De Stedelijke Mavo. Met de kennis die leerlingen daar opdoen, leren zij relaties te leggen met de maatschappij en hun toekomst. Wij willen dat leerlingen bij ons groeien in het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces. Daarvoor geven wij richting, ruimte en ondersteuning. De Stedelijke Mavo is een toekomstgerichte school. We laten onze leerlingen kennis maken met beroepen en vervolgopleidingen. Zodat zij aan het einde van de schoolloopbaan goed voorbereid zijn op hun toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Het Stedelijk Lyceum. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!