Tekenaar/werkvoorbereider staalconstructies

Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière en heb je een passie voor het ontwerpen en uitwerken van (complexe) staalconstructies? En wil je werken binnen een gezellig familiebedrijf met korte lijnen? Dan zoekt Staalbouw ter Huurne jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-4-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

We hebben je nodig om de mooiste projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers. Hierbij werk je vanzelfsprekend nauw samen met de opdrachtgevers, en zorg je ervoor dat het gehele tekentraject van a tot z op rolletjes verloopt. Wat ga je zoal doen?

 • 3D-tekeningen opstellen en ontwerpen.
 • Lijsten opstellen ten behoeve van productie, conservering en montage. 
 • De planning bewaken tijdens een traject. 
 • Zorg dragen voor tekeningbeheer. 
 • Contact onderhouden met de opdrachtgever en deelnemen aan projectbriefings.
 • Tijdig signaleren en melden van (dreigende) afwijkingen en/of manco’s tijdens de uitoefening van het werk en hierop anticiperen. 


Geen dag is hetzelfde bij Staalbouw Ter Huurne. De ene week ben je een renovatieplan voor een bedrijfspand aan het tekenen, en de andere week houd je je bezig met het ontwerpen van een geheel nieuwe garage voor een autobedrijf.

Functievereisten

Jij bent enthousiast, leergierig, communicatief vaardig en hebt een proactieve houding. Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, bouwkunde of gelijkwaardig. Je hebt ervaring met het werken met Tekla Structures en AutoCAD software en uiteraard heb je affiniteit met staal- en constructiebouw.

Aanbod

Wat moet je verder weten? 

 • We zoeken een tekenaar voor 40 uur per week 
 • Je komt te werken in een gezellig en deskundig team 
 • We hebben alleen maar leuke opdrachtgevers 
 • We werken iedere dag van 7:30 tot 16:30 uur
 • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard een goed salaris

Bedrijfsprofiel Staalbouw ter Huurne

Wij zijn Staalbouw ter Huurne!

We zijn een moderne complete bouwer gespecialiseerd in aluminium- en stalen gevelconstructies, alle voorkomende staalconstructies en dak- en wandbeplating. Ons bedrijf bestaat al sinds 1937 en is een solide en betrouwbaar familiebedrijf met een enorme ervaring en werkzaam in alle sectoren zoals bouw, industrie, chemie, food, onderwijs, handel, dienstverlening, sport, transport, logistiek, agrarisch, zorg en welzijn, horeca, etcetera.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Staalbouw ter Huurne. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidsstraat 3
7482 GZ HAAKSBERGEN
+31(0)53-5727475