Trainee Service Engineer Electrical Drives & Control

SPIT Electrical Mechanics is op zoek naar een Trainee Service Engineer Electrical Drives & Control.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Service Engineer Electrical Drives & Controls ben jij verantwoordelijk voor het herstel, service, preventief onderhoud en inbedrijfstelling van moderne elektrische aandrijf- en besturingssystemen. Deze hightech apparatuur wordt breed toegepast bij een zeer diverse groep klanten. Van offshore lokatie tot energiecentrales; overal vind je onze systemen. Van relatief eenvoudige tot zeer complexe systemen; jij bent in staat om het proces van de toepassingen te overzien om juiste conclusies te trekken. Soms werk je bij een klant waarvan de hele productie stilstaat en rust er dus een grote verantwoordelijkheid op je schouders. Het is ontzettend leuk als jij diegene bent die de fabriek weer laat ‘draaien’.


Ons team van Service Engineers bestaat uit ruim 20 ervaren vakmensen. Je hoeft het wiel dus zeker niet zelf uit te vinden. Medewerkers binnen Spit staan altijd voor elkaar klaar. We hebben maar één gezamenlijk doel: optimaal draaiende systemen en processen bij onze klanten.

Functievereisten

OPLEIDING

Je hebt een MBO-4 diploma Elektrotechniek, Mechatronica of Industriële Automatisering op zak.


ERVARING

Je bent schoolverlater of maximaal 5 jaar werkervaring.


PASSIE

Je hebt passie voor techniek.


PERSOONLIJKHEID

Je bent een teamspeler, staat altijd klaar om andere te helpen en laat je niet snel gek maken.


Aanbod

  • Je bent in dienst bij Spit
  • Je leert het vak van de beste vakmensen
  • Je bouwt een netwerk op
  • Je ontwikkelt belangrijke vaardigheden
  • Je krijgt inzicht in je talenten en drijfveren
  • Het programma duurt 14 maanden

Bedrijfsprofiel SPIT Electrical Mechanics

SPIT is een industriële dienstverlener voor kleine maar ook grote opdrachtgevers. De onderneming verzorgt de levering, de in gebruik name, het preventief onderhoud, de reparatie en de engineering van verschillende componenten in de aandrijftechniek. Enkele van deze componenten zijn: vermogens-electronica, motoren, generatoren en verschillende aandrijfcomponenten. De opdrachtgevers zijn actief in verschillende markten, waaronder energie, voedingsmiddelen, metaal, drink- en afvalwater en petrochemie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SPIT Electrical Mechanics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 451
7602KM ALMELO
+31 885 542 000