Technisch consultant

Wij hebben jouw hulp nodig bij het bereiken van ons Big Hairy Audacious Goal: Speakup wil in 2030 miljoenen mensen met elkaar gaan verbinden. Dit doen wij als Speakup op geheel eigen wijze, namelijk zonder managementlaag maar door middel van zelfsturende teams. Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze manier het beste uit onze collega’s haalt, door iedereen vrij te laten om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als technisch consultant weet jij het verschil te maken bij onze klanten en hun partners. Bezoek je onze klant, alleen, of met de partneradviseur en inventariseer je zijn wensen en behoeften. Je geeft de klanten en partners informatie over producten uit het productportfolio van Speakup, maar je wordt vooral gelukkig van het samen met de klant meedenken welke oplossing het beste bij hen past. Je geeft aan waar je knelpunten voorziet en onderbouwt waarom ze juist moeten kiezen voor de oplossing die jij adviseert. Je houdt hierbij de belangen van de organisatie altijd in het oog.


Je vindt het niet erg om de hulp van je collega’s in te schakelen, want gezamenlijk verzorgen jullie de projectplanning en implementatie, Je bent een echte pro qua planning en behoud door je gestructureerde werkwijze altijd het totaaloverzicht. Zo geef je trainingen en presentaties en houd je zelf contact met de partners en klanten om ze op de hoogte te houden van de vorderingen. Ook na de uitrol blijf je in contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn en blijf je nadenken over de best passende oplossing. Je werkt nauw samen met de partneradviseurs om ze te adviseren en informeren op het gebied van technische/commerciële aangelegenheden. 

Functievereisten

Voor deze functie is...

 • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring liefst in de telecom;
 • Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring in de ICT-branche als bijvoorbeeld: (technisch) consultant, engineer of als projectleider;
 • Kennis van Microsoft Teams, direct routing, Xelion en het SIP protocol is een pré; 

Aanbod

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring tussen € 2816 en € 4977 bruto per maand op fulltime basis 
 • Na een proeftijd van 2 maanden direct een contract voor onbepaalde tijd   
 • 25 vakantiedagen + 2 baaldagen (want iedereen baalt wel eens) 
 • 8% vakantiegeld   
 • Flexibele werktijden en hybride werken mogelijk  
 • Deelname aan een prima pensioenregeling bij Nationale Nederlanden 
 • Laptop van de zaak  
 • Telefoon van de zaak 
 • Mobiliteitsbudget of leaseauto 

Bedrijfsprofiel Speakup

Weinig stropdassen en veel sneakers Speakup verbindt mensen met elkaar door telecommunicatie, waarin ieder individu een andere voorkeur heeft om in contact te treden met het andere of diverse individuen. Speakup is een technische organisatie, met een open cultuur en laagdrempelige benadering richting klanten, partners en relaties. Je ziet bij Speakup dan ook weinig stropdassen, maar heel veel sneakers. Speakup gelooft in de inzet van hun eigen Smart(er) Netwerk, waarin de hardware die gebruikt wordt meer en meer ondergeschikt raakt aan de technologie. Dagelijks ontwikkelt Speakup met veel plezier innovatieve telecommunicatie oplossingen en bieden een compleet pakket aan diensten voor met name de zakelijke gebruiker.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Speakup. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 6
7521PK ENSCHEDE
088 - 7732 587