Software developer

Speakup zoekt extra handen en hersens om ons doel te bereiken om in 2030 miljoenen mensen te verbinden, in de breedste zin van het woord. Telefonie is daar onderdeel van, net als het slim inzetten van meer hedendaagse communicatieoplossingen. Dit zorgt voor een divers buffet aan technologische uitdagingen. We doen dit door middel van een organisatie waarvan de structuur organisch evolueert. Ben jij onze nieuwe software developer?    

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van microservices en frontend die gebruikers verbinden en verschillende systemen integreren. Onderwerpen hierin zijn het provisionen en afleveren van diensten, maar ook het aansturen van telecomoplossingen. “Api first” is het sleutelwoord hiervoor. Je houdt ervan om diep in de code te duiken met als doel om ingewikkelde projecten die zowel raakvlakken hebben met de interne afdelingen als ook onze externe partners te stroomlijnen. Je kunt uitstekend projectmatig werken en denken en houdt hierbij altijd het inzicht in de samenhang van de verschillende systemen binnen onze organisatie. Ook belangrijk in onze zelfsturende organisatie: je bent communicatief vaardig, en weet deze visie naar buiten toe te vertalen.

Bedrijfsprofiel Speakup

Weinig stropdassen en veel sneakers Speakup verbindt mensen met elkaar door telecommunicatie, waarin ieder individu een andere voorkeur heeft om in contact te treden met het andere of diverse individuen. Speakup is een technische organisatie, met een open cultuur en laagdrempelige benadering richting klanten, partners en relaties. Je ziet bij Speakup dan ook weinig stropdassen, maar heel veel sneakers. Speakup gelooft in de inzet van hun eigen Smart(er) Netwerk, waarin de hardware die gebruikt wordt meer en meer ondergeschikt raakt aan de technologie. Dagelijks ontwikkelt Speakup met veel plezier innovatieve telecommunicatie oplossingen en bieden een compleet pakket aan diensten voor met name de zakelijke gebruiker.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Speakup. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 6
7521PK ENSCHEDE
088 - 7732 587