Cloud engineer

Spreek je 1337 5p34k? Dan zoeken we jou! Want Speakup is op zoek naar een Cloud Engineer. Stel je voor, je hebt al een paar jaartjes ervaring in de ICT en bent begonnen aan je nieuwe uitdaging als Cloud Engineer bij Speakup. Je start ’s ochtends je laptop op, hebt een lekker bakje koffie klaargezet en je ziet het gelijk! Op het IaaS platform van Speakup bevindt zich een onbekende verstoring op een storage cluster. Je bent hier nog niet eerder mee aan de slag geweest maar je staat er wel alleen voor op dat moment.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Dit is één van de dagelijkse uitdagingen die je tegenkomt als Cloud Engineer bij Speakup. Natuurlijk sta je er niet helemaal alleen voor en heb je collega’s die met je willen meedenken en sparren. Je duikt in het probleem en probeert de kern te achterhalen. Om de oplossing te vinden moet je je eerst verdiepen in de software waar je nog nooit eerder mee hebt gewerkt. Maar dat vind jij geen probleem!

Bedrijfsprofiel Speakup

Weinig stropdassen en veel sneakers Speakup verbindt mensen met elkaar door telecommunicatie, waarin ieder individu een andere voorkeur heeft om in contact te treden met het andere of diverse individuen. Speakup is een technische organisatie, met een open cultuur en laagdrempelige benadering richting klanten, partners en relaties. Je ziet bij Speakup dan ook weinig stropdassen, maar heel veel sneakers. Speakup gelooft in de inzet van hun eigen Smart(er) Netwerk, waarin de hardware die gebruikt wordt meer en meer ondergeschikt raakt aan de technologie. Dagelijks ontwikkelt Speakup met veel plezier innovatieve telecommunicatie oplossingen en bieden een compleet pakket aan diensten voor met name de zakelijke gebruiker.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Speakup. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 6
7521PK ENSCHEDE
088 - 7732 587