Zelfsturend financieel administratief medewerker

Speakup wil in 2030 miljoenen mensen met elkaar gaan verbinden. Om deze ambitie te kunnen realiseren zoeken zij een echte hands-on, duizendpoot, spring-in-het-veld, operationeel uitvoerder die door middel van automatisering ons debiteurenbeheer naar het volgende level brengt.    

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Draai jij je hand niet om voor de verschillende taken die bij het verwerken van de financiële- administratie komen kijken. Het spreekt voor zich dat je niet alleen betrouwbaar, maar ook als het om de cijfertjes gaat heel precies bent. Je hebt affiniteit met ICT en als je ergens blij van wordt is het een afgevinkte lijst tickets en een correcte administratie aan het einde van de maand.  

Je staat stevig in je schoenen, zonder arrogant te zijn. Zo vind je het niet erg om de hulp van je collega’s in te schakelen, of je spanning te ventileren. Gezamenlijk met dit team pak je allerhande zaken op zoals het eerste klantcontact via de telefoon en mail. Maar verzorg je naast het debiteurenbeheer ook de crediteuren en debiteurenadministratie en help je bij de administratieve ondersteuning van HR. Je bent een echte pro qua planning en behoud door je gestructureerde werkwijze altijd het totaaloverzicht. Jij hebt geen last van stress en durft initiatief te tonen! 

Aanbod

  • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring tussen € 1942 en € 3206 bruto  
  • 25 vakantiedagen + 2 baaldagen (want iedereen baalt wel eens) 
  • 8% vakantiegeld 
  • Flexibele werktijden en hybride werken mogelijk
  • Deelname aan een prima pensioenregeling bij Nationale Nederlanden
  • Laptop van de zaak
  • Telefoon van de zaak
  • Reiskostenvergoeding 

Bedrijfsprofiel Speakup

Speakup is een technische club met VoIP-telefonie experts, opgericht in 2003 en gevestigd in Enschede. Wij bieden telecommunicatieoplossingen die niet moeilijker zijn dan strikt noodzakelijk, voor op kantoor, thuis & onderweg. Wij verbinden mensen met technologie, zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe zij veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. Dit doen wij als Speakup op geheel eigen wijze, namelijk zonder managementlaag maar door middel van zelfsturende teams. Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze manier het beste uit onze collega’s haalt, door iedereen vrij te laten om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. 

Als pionier verkennen wij samen met jou de mogelijkheden buiten de gebaande paden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Speakup. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 6
7521PK ENSCHEDE
088 - 7732 587