Heftruckchauffeur/Magazijnmedewerker Denekamp

Heb jij affiniteit met bouwmaterialen en steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zoekt Sleiderink jou! Wegens uitbreiding van het team in Denekamp is Sleiderink Bouwmaterialen namelijk op zoek naar een gedreven HEFTRUCKCHAUFFEUR/MAGAZIJNMEDEWERKER (M/V)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Wat zullen jouw werkzaamheden zijn?

Als heftruckchauffeur/magazijnmedewerker vervul jij diverse taken binnen ons bedrijf. Zo ben jij verantwoordelijk voor de ontvangst en afgifte van goederen. Jij zorgt ervoor dat de klanten de juiste producten mee naar huis krijgen en zorgt er met jouw enthousiasme voor dat ze met een glimlach ons pand verlaten Je kunt zelfstandig werken, maar ook anderen aansturen. Om de magazijnprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen, is het van groot belang dat het magazijn netjes en opgeruimd is. Ook hier draag jij zorg voor, evenals voor de voorraadinventarisatie.


Bedrijfsprofiel Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink Hout en Bouwmaterialen staat klaar voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. Wat je ook nodig hebt voor je verbouwing; bij Sleiderink ben je aan het juiste adres! Met vestigingen in Denekamp en Oldenzaal heeft Sleiderink naam gemaakt in Twente, maar uiteraard staan wij ook klaar voor klanten uit andere regio’s!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sleiderink Bouwmaterialen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Textielstraat 4
7575 CA OLDENZAAL
0541-356800