IT Engineer

Wegens groei van de activiteiten is SKO-IT op zoek naar IT engineers. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jouw specificaties

Je adviseert, bouwt en beheert met de volgende platformen en technologieën: MS Windows 2019 Server, virtualisatie met MS HyperV 2019 en Storage Spaces Direct (hyperconverged), Microsoft 365/ SharePoint Online, Microsoft Azure, Linux distributies zoals CentOS en Ubuntu, Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server, Microsoft RDP, Windows Virtual Desktop en applicatievirtualisaties op basis van MSIX app attach, Veeam Backup & Replication, LAN, switching, VLAN’s en gerouteerde IP-infrastructuren, Firewall-configuraties.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Als IT Engineer installeer je IT oplossingen bij ons op kantoor en bij onze klanten op locatie. Je hebt een goed analytisch denkvermogen en bent in staat om complexe vraagstukken en storingen goed te verhelpen. Je bent nieuwsgierig en leergierig en wilt graag bijblijven op jouw vakgebied. Je hebt oog voor kwaliteit en je bent flexibel. Je stelt altijd het belang van onze klant voorop en je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.


Wij vragen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Aantoonbare kennis en ervaring met genoemde platformen en technologieën
  • Klantgerichtheid, verantwoordelijkheidsgevoel en samen werken zitten in jouw DNA

Aanbod

Wij bieden

Uitdagende projecten bij interessante regionale klanten;
Een toffe werkplek met een informele werksfeer in een enthousiast jong team;
De kans om je te ontwikkelen en certificeringen te halen;
Marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden;
Werktijden in overleg;

Bedrijfsprofiel SKO-IT

Als IT engineer bij SKO-IT zorg je er in deze functie voor dat IT-omgevingen voor onze opdrachtgevers (zowel on site als vanuit het datacenter) goed functioneren. Je kunt zelfstandig adviseren, realiseren en repareren op het gebied van server- en netwerkbeheer. Ook ben je in staat om werkplekken van klanten optimaal te beheren. Tevens zijn serveromgevingen voor mail, bestandsbeheer, databases, web services en terminal services bekend terrein voor jou.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SKO-IT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eektestraat 14
7575 AP Oldenzaal
+31 541-522255