Service Engineer

Sismatec is op zoek naar een Service Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Sismatec levert (technische) oplossingen voor productie- en verpakkingsprocessen van voedingsmiddelen. Het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedingsmiddelen kunt u volledig over laten aan ons. Wij zijn dagelijks met bijna 40 medewerkers met name actief in de segmenten AGF, Convenience, Vis & Vlees en Zuivel & Kaas en daarnaast ook in het Vegetarische segment.


Wij bieden onze klanten graag zekerheid. Daarom hebben wij een Service Team dat altijd voor onze klanten klaar staat. Wij zijn dan ook 24 uur per dag bereikbaar voor eventuele storingen, maar uiteraard richten wij ons bij voorkeur op preventief onderhoud.


De cultuur van Sismatec kenmerkt zich als samenwerkend, professioneel, korte directie lijnen en ‘familiair’.


Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn zoeken wij een nieuwe collega in de rol van Service Engineer.


Jouw omgeving

Ga jij bij ons werken als service engineer, dan word jij een van onze belangrijke schakels in ons service team. Dit team bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers die elkaar aanvullen en graag samenwerken. Onze engineers hebben veel technische kennis en werken oplossings- en doelgericht en hebben zicht op waar technische storingen veroorzaakt worden en waar optimalisatie van productie mogelijk is.


Jouw rol

 • het verrichten van service-, installatie-, (preventief) onderhouds- en montagewerkzaamheden, waaronder het bouwen, onderhouden en reviseren van machines en onderdelen, voornamelijk bij klantrelaties op locatie in (voornamelijk) Nederland
 • verantwoordelijk voor het nauwkeurig administreren, signaleren en registreren van activiteiten en gebruikte onderdelen
 • actief onderhouden, waar nodig, van contacten met klanten, zodat een goede voortgang en nazorg van de afdeling Sales Support & Service wordt gewaarborgd
 • visie/input geven met betrekking tot technische serviceprocessen, kosten-/batenanalyses en –informatie

Functievereisten

Je brengt mee

 • Een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde
 • Woonachtig in midden Nederland (praktische uitvalsbasis)
 • Aantoonbare kennis van pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek
 • Werkervaring binnen de processing is een pre
 • Een goede kennis van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van Engels en Duits
 • Bekend met software/ict pakketten (Relyon is een pre)
 • In het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur BE


Wat typeert jou

 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig
 • Je beschikt over een flexibele, loyale en positieve instelling
 • Je bent leergierig, communicatief vaardig en sociaal

Aanbod

Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en stellen een compleet uitgeruste bus ter beschikking, zodat je je werkzaamheden optimaal kunt verrichten! Daarnaast krijg je veel zelfstandigheid en vrijheid in de wijze waarop je jouw werkzaamheden invult en heb je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Sismatec B.V.

Sismatec levert machines van A-merken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Dit doen wij sinds 1963.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sismatec. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 8
7609RG ALMELO
+31 (0)546-874118