Heftruckchauffeur

SIMbeton zoekt een Heftruckchauffeur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-5-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het intern transporten, vullen en lossen van betonproducten tijdens productie. Zowel zelfstandig als in teamverband. Je zorgt dat deze producten op de juiste locatie op het tasveld worden geplaatst. Je controleert de inkomende goederen en zet deze op de juiste locatie in de productie of tasveld. Ook het laden en lossen van vrachtwagens , zowel met behulp van een zware klemheftruck als vorken. Dagelijkse bevoorrading van grondstoffen met een laadschop, en het schoonmaken van de productieomgeving.

Functievereisten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met voorkeur van een technische voor opleiding. In het bezit is van een geldig heftruckcertificaat. Je hebt recentelijk ervaring met het rijden op een zwaardere heftruck in industriële omgeving . Je hebt te maken met zware goederen, je hebt dus een goede fysieke gesteldheid. Verder kun je op gebruikersniveau werken met de geautomatiseerde systemen. Je werkt efficiënt, veilig en resultaatgericht. Woont in de omgeving van Markelo ( < 30 km) en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbod

Een boeiende en gevarieerde job met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen een sterk team. Een competitief loon, en mogelijkheid van parttime tot vast contract. Behalen van een heftruckcertificaat voor starters mogelijk.

Bedrijfsprofiel SIMbeton

SIMbeton is een betonproducent die een compleet programma levert in betonplaten, keerwanden, sleufsilowanden, betongoten en betonputten voor industrie-, agrarische-, particuliere en recreatiesector. Ook met de technische productkennis en ervaring van onze engineering, hebben wij de mogelijkheid een totaal pakket te leveren aan onze klanten. Ontwikkeling, machinebouw en uitvoering in eigen beheer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SIMbeton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Industrieweg 1
7475NH MARKELO
0547 352 190