Software Development Manager

Krijg jij energie van het aansturen en coachen van de 4 development teams die betrokken zijn bij het ontwikkelen van hun software voor handhaving bij gemeenten? Solliciteer dan bij Sigmax. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
12-10-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van software engineers. Je zorgt voor goed werkende development teams en grip op de begroting, personeelscapaciteit en ontwikkeling van deze collega’s. We hebben enkele jaren geleden de verandering doorgemaakt van het ontwikkelen van projecten- naar producten en diensten. In die lijn ligt er een groeiende focus op het steeds verder optimaliseren van onze processen ter verbetering van kwaliteit, snelheid en werkplezier. Jij draagt bij door hierop visie te ontwikkelen en actief te coachen en sturen.


In nauwe samenwerking met de teamleads dragen jullie gezamenlijk zorg voor het effectief coachen, begeleiden en ontwikkelen van onze technische collega’s. Wanneer er uitdagingen of vraagstukken op de werkvloer zijn dan spring jij bij om een passende oplossing te vinden.

Functievereisten

  • Je beschikt over meerdere jaren ervaring met het aansturen van software development teams;
  • Je hebt een visie op ontwikkelprocessen en weet hoe je deze implementeert, borgt en verbetert;
  • Je hebt kennis van Scrum/Agile werkmethodes;
  • Je herkent je zelf in de kernwoorden: leiderschap, communicatie en mensenkennis.

Aanbod

  • Een marktconform salaris;
  • 26 vakantiedagen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een energietoeslag;
  • Veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen door incompany trainingen, individuele trainingen en opleidingen;
  • Een goed georganiseerde en ambitieuze werkgever met een open cultuur en korte lijntjes;
  • En nog veel meer…. zoals gave personeelsevents, goede koffie en vers fruit op kantoor.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Met ongeveer 160 Sigmax’ers zijn we gevestigd in een schitterend modern kantoor op het kennispark in Enschede. Samen maken we software voor onze Nederlandse en internationale klanten. Tot ons porfolio rekenen we grote steden, toonaangevende OV-bedrijven en bekende servicebedrijven. We helpen ze slimmer en efficiënter te werken door middel van software.


Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningensysteem ‘CityPermit’. Al meer dan 200 gemeenten werken met onze software waaronder Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen. Onze ambitie is om nationaal en internationaal verder te groeien.


Jouw team

Jij gaat aan de slag in onze business unit Law Enforcement waar in totaal ongeveer 70 collega’s werken. De werksfeer is informeel waarbij medewerkers gemakkelijk bij jou naar binnen kunnen lopen en jij natuurlijk ook bij anderen. Binnen de business unit ben jij lid van het MT. Daarin draag jij vanuit jouw discipline bij aan de strategische en tactische doorontwikkeling van de business unit. Dagelijks werk je samen met de Software Development Director aan wie je ook rapporteert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100