Project Manager / Consultant

Ben jij een ondernemende Project Manager / Consultant die projecten bij toonaangevende OV bedrijven binnenhaalt en aanstuurt? Bekijk dan deze vacature van Sigmax voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als Project Manager / Consultant ben jij van A tot Z sturend in projecten. Met je commerciële kwaliteiten weet jij bij bestaande klanten nieuwe kansen te creëren, ook bouw je onze klantenkring uit door sales te bedrijven. Zit je aan tafel met de klant, dan spar je over de optimale inzet en gebruik van ons product. Indien nodig geef je een demonstratie. Zo leg jij een aantrekkelijke propositie voor. Om opdrachten te verwerven verzorg jij winnende offertes.


Halen we een opdracht binnen dan begint deel 2 van je werk. Het project in goede banen leiden zodat we een goed werkend product implementeren bij onze klant. Jij behoudt het overzicht en pakt de regie. Voortdurend zorg je dat alle stakeholders betrokken en geïnformeerd zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw project, bewaakt het proces en de planning en geeft input voor (financiële) rapportages. Kortom, je regisseert.


Je gaat aan de slag met een eenvoudig product maar de toepassing is complex. Dat betekent dat jij je ook moet gaan verdiepen in de technische aspecten van ons product. Je kunt je werkzaamheden verder grotendeels met vrijheid en naar eigen inzicht invulling geven. Bij Sigmax Public Transport kom je in een kleine business unit met een enthousiast en kundig team.

Functievereisten

  • Je bent in staat om op WO niveau te functioneren;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectmanager;
  • Je hebt affiniteit met de wereld van het openbaar vervoer, software, mobiele oplossingen en bedrijfsprocessen en bent nieuwsgierig naar innovatieve technologieën;
  • Je kunt je uitstekende uitdrukken in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent in staat om ten minste 2 dagen per week op kantoor in Enschede te werken.

Aanbod

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij bieden je opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents;
  • Bij deze functie hoort ook een leaseauto.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Over Sigmax en Public Transport

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit Public Transport werken wij voor bekende organisaties in het Nederlandse openbaar vervoer. We ontwikkelen tech-oplossingen die een bijdrage leveren aan één doel:  het beste OV van de wereld in Nederland waarmaken. Daarvoor bouwen wij software die naadloos integreert met hardware in het Nederlandse OV. Naast onze OVPocket software voor controle van de OV-chipkaart, bieden wij oplossingen voor validators, handhaving, mobiele check-in/check-out en vervoersbewijzen op basis van barcodes. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment is de introductie van EMV betalen dat wij mogelijk maken voor het openbaar vervoer in Nederland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100