.NET Software Engineer

Kom jij helpen een applicatie voor duizenden professionals te ontwikkelen? Word .NET Software Engineer bij Sigmax!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jij gaat aan de slag met de doorontwikkeling én uitbreiding van onze hoogwaardige CityControl suite. Je werkt hiervoor onder andere aan de migratie naar Azure cloud en het omzetten van Legacy .NET framework projecten naar state of the art .NET6 projecten.


We vinden het belangrijk dat je over een goede software engineering basis beschikt en ambitie hebt om nog beter te worden. Je ‘spreekt’ C# beter dan Nederlands en bent bereid om aanvullende programmeertalen en methodieken te leren.


Je gaat aan de slag in een project- en aanbestedingsgestuurde wereld. Je werkt gestructureerd en planmatig, maar wel in een dynamische omgeving. Interne veranderingen gaan snel en ook eisen van onze klanten kunnen veranderen. Je maakt onderdeel uit van een team waarin je actief samenwerkt. Je hebt ervaring met Agile ontwikkelomgevingen. Daarnaast is geen API voor jou te complex en je weet wat ‘security-first design’ inhoudt. Zo draag jij voortdurend bij aan de verbetering van onze producten, want bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit.

Functievereisten

  • Je bezit een relevant hbo- of wo diploma;
  • Je hebt uitgebreide ervaring met C# en .NET tooling;
  • Je hebt ervaring met SQL en relationele databases, kennis van non-relationele databases is een pre;
  • Uitleg van Agile is voor jou niet nodig want je hebt ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
  • Je hebt ervaring of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Continuous Integration/Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij faciliteren graag met opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Al meer dan 200 gemeenten maken gebruik van onze diensten, waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Daarbij maken we onder andere gebruik van ons platform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’. Voor de ontwikkeling daarvan zoeken we een .NET Developer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100