Junior Account Manager

Jezelf ontwikkelen als Account Manager en bijdragen aan veilig en leefbare steden? Het kan bij Sigmax!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Met onze softwareproducten CityControl (platform voor toezicht en handhaving) en CityPermit (online parkeervergunningensysteem) helpen we gemeenten het digitaliseren van handhavingstaken. Hiervoor zoeken we een zelfstandige en ondernemende Account Manager die onze oplossingen in de markt zet. 


Je legt nieuwe contacten om onze klantenkring uit te breiden en koestert relaties met bestaande klanten. Ook werk je mee aan marketingcampagnes, woon je events bij en help je bij de organisatie van ons 2-jaarlijkse kennisevent: ‘De veilige en leefbare stad’.


Voor de gemeentes ben jij een echte sparringpartner waarbij je commerciële kansen weet te signaleren en die op de juiste momenten verzilvert. Daarvoor schakel jij met verschillende typen stakeholders en vertaal jij hun wensen terug naar proposities. Hiervoor neem jij initiatief in de samenwerking met collega’s binnen het sales- en marketingteam. Vervolgens weet jij de input samen te brengen in winnende offertes en inschrijvingen.

Functievereisten

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
  • Je hebt al wat relevante werkervaring in sales;
  • Je hebt affiniteit met software, mobiele oplossingen en bedrijfsprocessen en bent nieuwsgierig naar innovatieve technologieën;
  • Je herkent jezelf in beschrijvingen als ambitieus, enthousiast, drive om te presteren, overtuigingskracht en gunfactor.

Aanbod

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij bieden je opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents;
  • Bij deze functie hoort ook een leaseauto.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Al meer dan 200 gemeenten maken gebruik van onze diensten, waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Daarbij maken we onder andere gebruik van ons platform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’. Om ons team te versterken zoeken we een Junior Account Manager.


Over Sigmax en Law Enforcement

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.  We werken voor bekenden gemeenten zoals Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen. Wij zijn er daarnaast bijzonder trots op om ook Twentse gemeenten, waaronder Enschede, tot onze klanten te mogen rekenen.   

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100