Financial Controller

Zoek jij een nieuwe functie als Financial Controller waarin je met veel vrijheid en verantwoordelijkheid kunt bijdragen aan de groei van Sigmax?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als financial controller stel jij samen met het team juiste, tijdige en volledige periodieke financiële rapportages op en voer je analyses uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor fiscale aangiftes, het jaarwerk en de administratieve vastleggingen op het niveau van een controleplichtige organisatie. Ook stel je de liquiditeitsprognose op, ondersteun je de business units bij het opstellen van de begroting en adviseer je de business units gevraagd en ongevraagd.


Binnen de functie is er ruimte voor ambitie. Want je begeeft je ook op het vlak van business control waarbij je echt verschil maakt binnen onze business units. Je initieert en participeert in verbeterprojecten die verder gaan dan alleen administratieve processen en procedures. Je adviseert bij strategische en financiële vraagstukken en communiceert op eigen initiatief met stakeholders binnen de organisatie. Je werkt aan de vernieuwing van diverse rapportage door data om te zetten in bruikbare informatie. Je vertegenwoordigt Sigmax op een professionele wijze naar externe stakeholders zoals accountants, de Belastingdienst, banken, adviseurs en overheidsorganisaties. Ook bij eventuele bedrijfsovernames kun jij in de toekomst een mooie rol invullen.


Je gaat aan de slag in ons enthousiaste en flexibele Finance team en je legt verantwoording af aan de Corporate Financial Controller.

Functievereisten

  • Je functioneert aantoonbaar op universitair niveau;
  • Je hebt al relevante werkervaring in het bedrijfsleven of de accountancy;
  • Je bent ondernemend, zelfstandig en voortdurend op zoek naar verbetering;
  • Je herkent jezelf ook in de eigenschappen: nauwkeurig, planmatig en sociaal.

Aanbod

  • Een goede work-life balance is de basis. Zo zijn we flexibel en werken we hybride (inclusief thuiswerkvergoeding). Hoe ziet jouw ideale werkweek eruit?
  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Wij bieden je opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
  • Een team met een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring. Benieuwd naar onze werksfeer?
  • Vanzelfsprekend bieden we een mooi arbeidsvoorwaardenpakket; van salaris tot spectaculaire personeelsevents.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Onze producten vind je terug binnen handhavingsteams bij gemeentes, in de scanauto’s die parkeercontroles doen, in het openbaar vervoer, maar ook bij servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. 


Onze businessunits worden ondersteund door onze Shared Services waar team Finance onder valt. Voor dat team zijn we op zoek naar een ambitieuze Financial Controller die toe is aan een 2e of 3e stap in zijn of haar carrière.  


Over Sigmax

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


De business units van Sigmax worden ondersteund door corporate stafdiensten, ons Shared Services team. Hieronder vallen de afdelingen Finance, HRM, Marketing & Communicatie (MarCom), Legal, Office Management, Procesoptimalisatie, IT en de servicedesk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100