.NET Software Engineer

Kom jij helpen een applicatie voor duizenden professionals te ontwikkelen?


Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Al meer dan 200 gemeenten maken gebruik van onze diensten, waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Daarbij maken we onder andere gebruik van ons platform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’. Voor de ontwikkeling daarvan zoeken we een .NET Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Jij gaat aan de slag met de doorontwikkeling én uitbreiding van onze hoogwaardige CityControl suite. Je werkt hiervoor onder andere aan de migratie naar Azure cloud en het omzetten van Legacy .NET framework projecten naar state of the art .NET6 projecten.


We vinden het belangrijk dat je over een goede software engineering basis beschikt en ambitie hebt om nog beter te worden. Je ‘spreekt’ C# beter dan Nederlands en bent bereid om aanvullende programmeertalen en methodieken te leren.


Je gaat aan de slag in een project- en aanbestedingsgestuurde wereld. Je werkt gestructureerd en planmatig, maar wel in een dynamische omgeving. Interne veranderingen gaan snel en ook eisen van onze klanten kunnen veranderen. Je maakt onderdeel uit van een team waarin je actief samenwerkt. Je hebt ervaring met Agile ontwikkelomgevingen. Daarnaast is geen API voor jou te complex en je weet wat ‘security-first design’ inhoudt. Zo draag jij voortdurend bij aan de verbetering van onze producten, want bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.  We werken voor bekenden gemeenten zoals Amsterdam, Utrecht, Brussel en Antwerpen. Wij zijn er daarnaast bijzonder trots op om ook Twentse gemeenten, waaronder Enschede, tot onze klanten te mogen rekenen.   

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100