Software Tester SequriX

Onze (internationale) groei staat of valt bij de kwaliteit van de software. Het testen van de software van Sigmax is jouw specialisme en verantwoordelijkheid binnen SequriX.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Bij SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Om ons ontwikkelteam te versterken zoeken we een Software Tester.


Dit wordt jouw job

Verdere groei van SequriX staat en valt bij het leveren van kwaliteit. Daar hebben onze developers een belangrijke rol in maar jij als Software Tester natuurlijk ook. Waar de functioneel consultant aan de voorkant de requirements scherp stelt, daar test jij in het ontwikkelproces of onze software daar ook aan voldoet. Werkt ons product naar behoren en doet het wat er gevraagd wordt? Zo haal jij de bugs eruit en geef je advies aan onze ontwikkelaars om aanpassingen te doen. Daarbij ben jij in staat om ons automatisch testplatform uit te bouwen en verder te integreren in onze ontwikkelstraat.


Als tester in het team breng jij kennis en expertise. Jij  beschrijft de testaanpak, onderhoudt deze en stelt bij waar nodig. Op een Agile wijze, maar wel gestructureerd, stel jij testspecificaties op en voert deze handmatig en/of geautomatiseerd uit. De testresultaten bespreek je met het scrumteam, bestaande uit product owner, functioneel consultant en developers.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Over SequriX

Bij SequriX werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote en bekende. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100