Partner Account Manager / Channel Manager

Sigmax is op zoek naar een Partner Account Manager / Channel Manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Bij onze business unit Field Service Solutions maken we mobiele software voor serviceorganisaties. Via onze app ‘Connect’ doorlopen monteurs van klanten zoals Carglass en Energiewacht volledig up-to-date hun dienst. Of het nu gaat om klantcontact, materiaalregistratie óf het plannen van een vervolgafspraak; de monteur is steeds slechts één knop verwijderd van het succesvol afhandelen van een serviceopdracht. Om verder te groeien in de (internationale) field service markt, zoeken we een Partner Account Manager / Channel Manager.


Dit wordt jouw job:

Om nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen en relaties met bestaande partners te onderhouden, zijn we op zoek naar jou! Jij gaat aan de slag met het vinden van de juiste partners voor Sigmax Field Service Solutions. We hebben een (internationaal) marktpotentieel in kaart gebracht en je kunt gelijk beginnen. Je verdiept je bijvoorbeeld in ERP-leveranciers op het gebied van Microsoft Business Central. Je overtuigt deze partijen van de toegevoegde waarde van een partnership en zorgt voor een succesvolle samenwerking.

We verkopen onze field service oplossing samen met onze partners aan serviceorganisaties. Tijdens deze salestrajecten zorg je samen met de juiste partner voor succes: namelijk een gezamenlijke nieuwe klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze partners en managet de samenwerking. Hierbij is het belangrijk om relaties op te bouwen en te onderhouden met zowel interne- als externe stakeholders. Er is veel mogelijk en we vertrouwen dan ook op jouw kennis en kunde om hier een succes van te maken!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Met de business unit Field Service Solutions ontwikkelen we software waarmee we field service organisaties helpen om hun processen slimmer in te richten. Onze ‘Connect’ app bestaat uit vaste componenten, maar is flexibel in te richten. We brengen de processen in kaart en zorgen dat onze software deze optimaal ondersteunt. Monteurs krijgen op precies het juiste moment te zien wat ze nodig hebben. Zo hoeven zij zich niet met randzaken bezig te houden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100