Junior Software Developer

Sigmax is op zoek naar een Junior Software Developer. Wil jij jezelf ontwikkelen als software developer in een omgeving met gave producten, projecten en klanten?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Junior Software Developer help je bij het bouwen van software die dagelijks door duizenden professionals wordt gebruikt. Je werkt projectmatig met je team aan verschillende software opdrachten en gaat aan de slag met C#, .NET, SQL, security-first design en API’s.


Als team werken jullie volgens de scrum methodiek. Je hebt medior en senior collega’s in je team waardoor je altijd iemand in de buurt hebt die je kan coachen in je werkzaamheden of je vragen kan beantwoorden. Natuurlijk hopen we dat jij werkzaamheden snel oppakt en jezelf ontwikkelt.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Onze producten vind je terug binnen handhavingsteams bij gemeentes, in de scanauto’s die parkeercontroles doen, in het openbaar vervoer, maar ook bij beveiligingsbedrijven en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren.


Om goed werk te kunnen blijven leveren en verder te groeien zijn we op zoek naar een Junior Software Developer die één van onze teams kan versterken. We kijken graag met jou welk team het beste bij je past.


Over Sigmax

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


 We werken in verschillende business units met elk hun eigen markt en product:

  • Law Enforcement; software voor handhaving en parkeervergunningen bij gemeenten
  • Field Service Solutions; software voor serviceorganisaties
  • SequriX; software voor beveiligingsbedrijven
  • Public Transport; software voor het openbaar vervoer


Tijdens een kennismaking vertellen we je graag nog veel meer over de businessunits en kijken samen met jou welk team het beste bij je past.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100