Software Engineer

Als Software Engineer ben jij een belangrijke schakel in het team en draag je bij aan de doorontwikkeling van de software voor de nationale en internationale markt van Sigmax.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Jij bent een betrouwbare schakel in ons agile ontwikkelteam. Samen zorgen jullie voor de verdere doorontwikkeling van onze software en het neerzetten van een toekomstbestendig product. Je programmeert en we verwachten dat je actief meedenkt over oplossingen voor complexe problemen.

In je dagelijks werk ga je veel aan de slag met C# en .NET. Ook kun je met SQL, Azure, Angular, Xamarin, JavaScript en TypeScript te maken krijgen. We kijken graag samen met jou of het accent in je werk meer op de front end of de back end komt te liggen.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Bij SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Om ons team te versterken en verdere groei mogelijk te maken zoeken we een Software Engineer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100