Functioneel Consultant

Sigmax is op zoek naar een Functioneel Consultant. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Functioneel Consultant heb jij een essentiële rol in de doorontwikkeling van ons SaaS-platform. Je verzamelt verschillende inputsignalen en vertaalt die naar concrete plannen om ons product verder te optimaliseren. Daarbij zet je user stories om naar werkzaamheden voor ons ontwikkelteam.


Je maakt requirementsanalyses en kijkt met een scherp oog naar ontwikkelingen op de markt, in de techniek en bij onze concurrenten. Met jouw technische- en analytische inzicht weet je deze input goed om te zetten in een visie op de doorontwikkeling van ons product en succesvolle proposities. Daar heb je oog voor klanttevredenheid en houd je rekening met positionering van onze producten.


In je werk heb je contact met veel verschillende stakeholders. Je heb contact met klanten, sales collega’s en ons softwareteam. Daarbij bepaal je samen met de software architect en het team hoe het SaaS-platform er uit gaat zien.


 • Werklocatie: Enschede (hybride werken is mogelijk);
 • Uren: Fulltime of Parttime;
 • Bij indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt aantoonbare technische ervaring met softwareontwikkeling en bij voorkeur ook als functioneel consultant gewerkt;
 • Je bezit een combinatie van sterke communicatieve vaardigheden, technische kennis en commercieel inzicht;
 • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht.

Aanbod

 • Enthousiaste collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Je werkt wordt internationaal in de praktijk gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende events.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze businessunit SequriX maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk.


Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100