Software Engineer

Zoek jij een uitdagende baan waarin je kunt bijdragen aan het doorontwikkelen van de software oplossing voor handhaving in het OV?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Software Engineer bestaat jouw rol uit het in teamverband doorontwikkelen van de OVPocket Suite als de oplossing voor inspectie en handhaving in het Nederlandse OV. De OVPocket Suite is een applicatie welke enerzijds bestaat uit een app op een Android toestel die gebruikt wordt door de handhavers in het OV en anderzijds uit de back-end welke door de handhavers gebruikt wordt voor de afhandeling van boetes. Belangrijk daarbij is in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen rondom het EMV betalen, de opkomst van 5G en de mogelijkheden die deze technologie biedt. Het team waarin je terecht komt bestaat uit zowel beginnende als ervaren software professionals en samen werk je binnen een Scrum framework met de bijbehorende Scrum events om zo dagelijks verbeteringen door te voeren van ons product. 

Functievereisten

Je wilt je skills verder ontwikkelen door op professioneel niveau met .NET (C#) aan de slag te gaan. Daarnaast vind je het leuk om in een team te werken en je te verdiepen in de werking van een uitgebreide handhaafoplossing. Je bent in staat keuzes te maken en deze te beargumenteren. Verder wil je graag aan de slag met nieuwe ontwikkelingen en hier kennis en ervaring in op doen om zo samen met het team verbeterslagen door te voeren.

  • Je beschikt over een relevante afgeronde hbo of wo opleiding;
  • Je hebt ervaring met C#, .Net en Angular en kunt overweg met Xamarin en SQL;
  • Ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Aanbod

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Mooie softwareproducten die het verschil maken voor de reiziger, OV-vervoerders en jezelf;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, en het volgen van trainingen;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij hun ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Bij de business unit Sigmax Public Transport ontwikkelen zij software specifiek voor OV-bedrijven in Nederland. Met kennis van de nieuwste technologieën en de beste specialisten in-house, ontwikkelen zij tech-oplossingen die een bijdrage leveren aan maar één doel: het beste OV van de wereld in Nederland waarmaken. Zo zetten ze ideeën om naar werkelijkheid. Of deze ideeën nu voortkomen uit landelijke innovatieprogramma’s of specifieke wensen vanuit de klanten: zij bouwen software die naadloos integreert met hardware in het Nederlandse OV. Naast de OVPocket software voor controle van de OV-chipkaart, bieden zij oplossingen voor validators, handhaving, mobiele check-in/check-out en vervoersbewijzen op basis van barcodes. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment is de introductie van EMV betalen dat zij mogelijk gaan maken voor het openbaar vervoer in Nederland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100