Junior Software Developer

Bij Sigmax zijn ze innovatief, betrokken en gedreven. Dat zoeken ze ook in nieuwe collega’s. Herken jij jezelf daarin en zoek je een fijne werkgever om verder te groeien als professional? Zij leren je graag kennen en zoeken samen met jou in welk team jij het beste tot je recht komt.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Junior Software Developer help je bij het bouwen van software die dagelijks door duizenden professionals wordt gebruikt. Je werkt projectmatig met je team aan verschillende software opdrachten en gaat aan de slag met C#, .NET, SQL, security-first design en API’s.


Als team werken jullie volgens de scrum methodiek. Je hebt medior en senior collega’s in je team waardoor je altijd iemand in de buurt hebt die je kan coachen in je werkzaamheden of je vragen kan beantwoorden. Natuurlijk hopen we dat jij werkzaamheden snel oppakt en jezelf ontwikkelt.

Functievereisten

 • Je hebt een hbo- of wo opleiding afgerond richting IT;
 • Je beschikt al over wat ervaring in het werken met C# en/of Java;
 • Je weet hoe het is om software te ontwerpen en programmeren binnen een Agile omgeving;
 • Je hebt ervaring met, of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Angular native Android development, Continuous Integration/Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices.

Aanbod

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Je werk wordt internationaal in de praktijk gebruikt;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken ze met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen ze met hun software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot hun portfolio rekenen ze grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100