Junior applicatie beheerder AFAS

Sigmax is op zoek naar een Junior Applicatie beheerder AFAS

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze 160 medewerkers maken dagelijks gebruik van AFAS. Daarin hebben we veel processen gedigitaliseerd, van ordermanagement tot HR. Ter uitbreiding van het huidige team zoeken wij een junior applicatiebeheerder met de juiste vaardigheden en spirit om zich AFAS snel eigen te maken en Sigmax’ processen te leren kennen.


Als applicatiebeheerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze collega’s als het gaat om AFAS. Je beantwoord vragen, lost incidenten op en je bent voortdurend bezig met het inrichten en verbeteren van processen in AFAS.  Daarbij schakel je snel tussen verschillende modules en alle stakeholders. Je maakt goede afspraken over de uitvoering van werkzaamheden en communiceert daar tijdig en duidelijk over met de betrokkenen. Naast deze dagelijkse ondersteuning organiseer je updates, realiseer je verbeteringen en denk je mee over nieuwe functionaliteiten om ons administratieve proces te vereenvoudigen. Zijn er ingrijpende aanpassingen en vernieuwingen? Dan werk je die uit in training en handleidingen voor collega’s. 

Functievereisten

Onze 160 medewerkers maken dagelijks gebruik van AFAS. Daarin hebben we veel processen gedigitaliseerd, van ordermanagement tot HR. Ter uitbreiding van het huidige team zoeken wij een junior applicatiebeheerder met de juiste vaardigheden en spirit om zich AFAS snel eigen te maken en Sigmax’ processen te leren kennen.


 • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding; een opleiding richting business of IT is een pre;
 • Je bent sterk in analyseren en blijft altijd het grote plaatje zien;
 • Je hebt een brede interesse en een flinke dosis enthousiasme;
 • Je kunt zelfstandig werken en bent leergierig;
 • Je vindt het leuk om nieuwe oplossingen te bedenken, implementeren én uit te leggen aan je collega’s.

Aanbod

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100