.NET Software Engineer

Sigmax is op zoek naar een .NET Software Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-8-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jij gaat aan de slag met de doorontwikkeling én uitbreiding van onze hoogwaardige CityControl suite. Je werkt hiervoor onder andere aan de migratie naar Azure cloud en het omzetten van Legacy .NET framework projecten naar state of the art .NET5 projecten.


We vinden het belangrijk dat je over een goede software engineering basis beschikt en ambitie hebt om nog beter te worden. Je ‘spreekt’ C# beter dan Nederlands en bent bereid om aanvullende programmeertalen en methodieken te leren.


Je gaat aan de slag in een project- en aanbestedingsgestuurde wereld. Je werkt gestructureerd en planmatig, maar wel in een dynamische omgeving. Interne veranderingen gaan snel en ook eisen van onze klanten kunnen veranderen. Je maakt onderdeel uit van een team waarin je actief samenwerkt. Je hebt ervaring met Agile ontwikkelomgevingen. Daarnaast is geen API voor jou te complex en je weet wat ‘security-first design’ inhoudt. Zo draag jij voortdurend bij aan de verbetering van onze producten, want bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde en relevant hbo- of universitair diploma op zak;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met C# en .NET tooling;
 • Je hebt ervaring met SQL en relationele databases, kennis van non-relationele databases is een pre;
 • Uitleg van Agile is voor jou niet nodig want je hebt ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
 • Je hebt ervaring of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Continuous Integration/Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Werken voor grote organisaties zoals de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Den Haag;
 • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100