Inside Sales

Word jij de onmisbare kracht in het sales team van Sigmax? Lees dan verder

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Inside Sales (parttime of fulltime) ben je een onmisbare kracht in ons sales team. Je bent een duizendpoot die continu in verbinding staat met collega’s binnen het sales team maar ook met Projects en Delivery, Marketing en de stafafdeling. 


Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten en salescollega’s. Je begrijpt de klant als geen ander en je bent bereid om je steeds verder in de vraagstukken van de veilige en leefbare stad te verdiepen. Je doet marktonderzoek naar nieuwe, innovatieve devices en legt contact met mogelijke leveranciers. Je regelt de inkoop van producten en onderhandelt met toeleveranciers. Je biedt ondersteuning aan de sales consultants met betrekking tot uitbrengen van offertes, het uitzoeken van betalingsvragen over facturen, het vastleggen van klantcontacten en het zorgvuldig afhandelen van afspraken en contracten. Tevens bied je ondersteuning bij CRM-vraagstukken en rapportages.


Je dagelijkse werkzaamheden bestaan verder uit het onderhouden van contact met bestaande en nieuwe klanten. Zo neem je allerlei soorten klantvragen op het gebied van inkoop, sales en facturatie in behandeling. Je hebt commercieel inzicht, signaleert leads en deelt deze tijdig binnen het sales team. Je ondersteunt de buitendienst zodat zij zich kunnen focussen op het genereren van ‘new business’, aanbestedingen en het onderhouden van duurzame klantrelaties. Als Inside Sales ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen van (technisch en commercieel) correcte offertes, het invoeren van orders en projecten in het CRM-systeem én de controle hiervan, waarmee je het gehele klantproces bewaakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige overdracht van projecten en contractorders aan het projectmanagementteam en aan je collega’s van de servicedesk. In deze functie maak je deel uit van een dynamisch en enthousiast sales- en marketingteam. Je rapporteert aan het salesteam en de business unitmanager.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding of werkt op hbo-niveau;
 • Je hebt relevante werkervaring in een inside salesfunctie, kennis van AFAS is een pre;
 • Je hebt affiniteit met software, mobiele oplossingen en bedrijfsprocessen;
 • Je gaat planmatig en zorgvuldig te werk;
 • Je bent enthousiast, leergierig en hebt gevoel voor commercie;
 • Je werkt proactief, zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Enthousiaste collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een dagelijkse bijdrage aan de realisatie van leefbare en veilige steden;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige en leefbare stad. Dit doen we met ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en ons online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.


Met onze producten CityControl en CityPermit bieden wij een platform voor parkeerhandhaving, brede handhaving en de digitalisering van stadsafsluitingen door kentekenherkenningscamera’s. Inmiddels maken meer dan 185 Nederlandse gemeenten gebruik van onze diensten, waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Wij zijn er daarnaast bijzonder trots op om ook Twentse gemeenten, waaronder Enschede, tot onze klanten te mogen rekenen.   

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100