Senior Product Owner/Manager

Sigmax is op zoek naar een Senior Product Owner/Manager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

In de rol van Senior Product Owner/Manager ben je eindverantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze producten CityControl en CityPermit. Vanuit deze veelzijdige functie zorg je met daadkracht en enthousiasme dat inputsignalen vanuit de markt vertaald worden naar onze producten. Het schakelen met klanten en andere stakeholders gaat je gemakkelijk af. Veel van deze klanten en stakeholders bevinden zich in Nederland, maar ook op internationaal niveau heb je met gemeenten te maken. Je bewaakt de koers en werkt nauw met onze scrummasters om de strategische doelen te realiseren. Je bent in staat om flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden en spant je in om Agile oplossingen te vinden bij uitdagingen binnen development. Je hebt oog en aandacht voor klanttevredenheid, de ontwikkeling van onze medewerkers en gezonde bedrijfsresultaten.


Je bent vanuit je ervaring en interesse bekend met wat speelt in de wereld van zakelijke ICT en op het gebied  van technologische ontwikkeling. Ook heb je ervaring binnen het werkterrein ‘handhaving, leefbaarheid en veiligheid’ of ben je bereid je daarin te verdiepen. Je kunt door gebruik te maken van analytische kwaliteiten duiden waar onze software geoptimaliseerd kan worden. Hierin houd je rekening met de positionering van de huidige (deel-) producten, de mogelijkheden van Sigmax en ons concurrentieveld. Op proactieve wijze pak je zaken op en denk je met sales en marketing mee over commerciële kansen. Je kijkt ernaar uit om product ownership te dragen binnen een dynamisch team met korte communicatielijnen. In de functie werk je nauw samen met en rapporteer je aan de Software Development Manager.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op WO-niveau;
 • Je hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare en succesvolle ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je bent gedreven om productontwikkeling naar een hoger niveau te brengen;
 • Je bent analytisch sterk, kent de balans tussen productontwikkeling en de voorwaarden van schaalbaarheid;
 • Je beschikt over goede leiderschaps- en coachingsvaardigheden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je hebt ambitie en passie om in je eigen ontwikkeling en carrière te blijven investeren.

Aanbod

 • Voldoening; doordat je meehelpt aan een veilige en leefbare leefomgeving middels onze producten;
 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis op het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Vanuit de business unit Sigmax Law Enforcement wordt iedere dag gewerkt aan veilige en leefbare steden, zowel nationaal als internationaal. Door middel van ons digitale softwareplatform CityControl, waarmee parkeer- en brede handhaving binnen gemeenten mogelijk wordt gemaakt, zijn gemeenten en uitvoerende organisaties in staat dit op een snelle, efficiënte en veilige manier uit te voeren. Inmiddels maken 186 gemeenten gebruik van CityControl waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Daarnaast is CityPermit het online parkeervergunningen systeem voor gemeenten waarmee zij burgers en bedrijven hun parkeerzaken automatisch online laten regelen. Zo wordt de uitgifte van een parkeervergunning of ontheffing op kentekens snel en makkelijk geregeld. Met CityPermit reguleren en digitaliseren we het parkeerbeleid bij veel gemeenten in Nederland. Parkeerzaken en betalingen regelen burgers online via een digitaal loket of via een door Sigmax ontwikkelde bezoekersapp.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100