.Net Software Engineer

Je zoekt een functie waarin je unieke handhaafsoftware gaat ontwikkelen, waarbij veel ruimte bestaat voor eigen initiatief. Je houdt van een informele, nuchtere bedrijfssfeer waar ook na werktijd gezelligheid onder collega’s bestaat. Als jij die topper bent in .NET/C# bij wie dit aanspreekt, reageer dan snel om het developmentteam Handhaving van Sigmax in Twente te komen versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw rol bestaat uit het verder ontwikkelen en uitbreiden van onze hoogwaardige CityControl suite. Deze software werkt met innovatieve technologieën op diverse apparaten en wordt primair gebruikt door handhavers. Voor jou is geen API te complex, je weet wat security-first design inhoudt en je vindt het leuk aan de slag te gaan met innovaties als 5G, AI, machine learning en edge computing. Je hebt ervaring met agile ontwikkelomgevingen; bij ons ga je op die weg verder om onze producten iteratief beter te maken.

Functievereisten

Het belangrijkst is dat je een kei bent in software engineering of dat heel graag wilt worden. Jij ‘spreekt’ C# beter dan het Nederlands, maar je bent ook bereid aanvullende programmeertalen en methodieken aan te leren. Je werkt bij ons gestructureerd en planmatig, maar onze omgeving is dynamisch. Dat betekent dat je ook moet kunnen omgaan met interne veranderingen en (snel) veranderende eisen vanuit de klant. Je bent geen solist en vindt het leuk om in teamverband te opereren. Daarnaast zie jij meer uitdaging in een applicatie voor duizenden professionals te ontwikkelen dan in het maken van een puzzelgame of webshop (niets ten nadele van puzzelgames en webshops verder!).


Om op gesprek te komen en samen te kijken of jij onze ultieme .NET Software Engineer bent, stellen we deze voorwaarden:

 • Je hebt een afgeronde en relevante hbo of universitaire opleiding op zak;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met #C en .NET tooling;
 • je hebt ervaring met SQL en relationele databases, kennis van non-relationele databases is een pre;
 • Uitleg van Agile is voor jou niet nodig want je hebt ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
 • Je hebt ervaring of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Angular, Continuous Integration / Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices;
 • Je kunt spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal;

Aanbod

Voor wat hoort wat. Werken bij Sigmax betekent toetreden tot een organisatie waarin je jezelf nooit hoeft te vervelen. Je ambitieuze collega’s vragen soms veel, maar daar krijg je ook wat voor terug:

 • Een gaaf team met gedreven collega’s die ook houden van gezelligheid
 • Een organisatie die snel groeit en altijd kijkt naar nieuwe kansen
 • Een werkvloer waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt
 • Een arbeidsovereenkomst met daarin een prettig salaris en goede aanvullende voorwaarden
 • Op elke verdieping in ons iconische pand onbeperkt vers fruit en vers gemalen koffie

Bedrijfsprofiel Sigmax

Bij ons bedrijfsonderdeel Law Enforcement digitaliseren we processen in handhaving & toezicht. Met andere woorden, we maken serieuze applicaties, zowel front- als backend en ook mobiel. We werken voor meer dan 100 Nederlandse, Belgische en Zwitserse gemeenten en politieregio’s, waaronder het KLPD. Ook alle openbaar vervoersbedrijven in Nederland gebruiken de slimme software van Sigmax, die we sinds 1998 op het hoofdkantoor in Enschede ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax in Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100