KAM-Coördinator

Siers Groep is op zoek naar een KAM-Coördinator. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Weet jij het ingewikkelde KAM-beleid zo te vertalen dat onze medewerkers op de werklocaties het ook begrijpen? Heb je daarnaast talent om mensen te verbinden? Dan zijn wij opzoek naar jou!


In de functie van KAM-Coördinator ben je een onderzoeker, een initiatiefnemer en iemand voor wie verbetering voorop staat. De KAM-afdeling werkt voor een groot deel digitaal. Dat betekent dat veel KAM-formulieren bij je binnenkomen, waarop acties volgen en waarvan jij de bewaking doet.


Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Analyseren van bijna-ongelukken;
 • Coördineren van (her)certificeringen;
 • Adviseren van collega's op het gebied van veiligheid en kwaliteit op verschillende lagen binnen ons bedrijf, zowel gevraagd als ongevraagd;
 • Geven van presentaties en trainingen, zodat het veiligheidsbewustzijn bij je collega's wordt verhoogd.

Functievereisten

Jouw werkzaamheden binnen de KAM-afdeling vragen organisatietalent. Je kunt analyseren en procesmatig denken, sterker nog, voor jou is dit een uitdaging. Verder beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid en durf je zelf beslissingen te nemen.


Daarnaast heb je:

 • Minimaal een afgeronde MBO- 4 opleiding (Veiligheidskunde is een pré);
 • Een flinke dosis stressbestendigheid;
 • Een goede proactieve houding en weet jij hoe je een boodschap moet overbrengen.
 • Werkervaring op het veiligheidskundig gebied (pré).


Ervaring in de ondergrondse infra is niet noodzakelijk. Siers leert je de ins en outs van de wereld van ondergrondse infra. Wij zijn op zoek naar zowel Junior, Medior als Senior collega’s.

Aanbod

Wij vinden het belangrijk dat jij het bedrijf goed leert kennen, hier krijg je dus uitgebreid de ruimte voor. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.


Daarnaast krijg je:

 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen op fulltime basis;
 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract;
 • Wanneer Siers winst maakt deel jij hierin mee d.m.v. een winstdelingsregeling;
 • Alles om je werk goed uit te kunnen voeren, denk hierbij o.a. aan een laptop en telefoon;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden;
 • Goede en familiare sfeer bij een familiebedrijf waarin de mens centraal staat. We werken hier met zijn allen hard, maar overwerken is niet de standaard. Een gezonde werk-privé balans staat bij ons altijd voorop;
 • Een goed salaris, afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die jij meeneemt.


Ben je geïnteresseerd in de functie van KAM-Coördinator? Dan kunnen wij niet wachten om jouw CV te zien! Om je een nog betere indruk te geven van de werkzaamheden nodigen je graag uit voor een kopje koffie (of thee).

Bedrijfsprofiel Siers Groep

Al sinds 1964 is Siers een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infra. Ooit uit ondernemerschap en trots gestart op zolder met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers. Anno 2022 uitgegroeid tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro en ruim 700 eigen medewerkers. De Siers Groep is vooruitstrevend in alle aspecten van de ondergrondse infra, waardoor doorgroei binnen de gehele organisatie wordt gestimuleerd.


Als KAM-Coördinator adviseer collega’s op het gebied van veiligheid en kwaliteit op verschillende niveaus binnen Siers, zowel gevraagd als ongevraagd. Je kunt wet- en regelgeving naar de praktijk vertalen, dus naar onze collega’s die buiten aan het werk zijn. Je bent een onderzoeker, een initiatiefnemer, iemand voor wie verbeteringen voorop staan. Je zult ook buiten zijn voor werkplekinspecties op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Wij werken voor een groot deel digitaal. Dat betekent dat veel KAM-formulieren bij je binnenkomen, waarop acties volgen en waarvan jij de bewaking doet.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Siers Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Schuttersveldstraat 10
7575 BR OLDENZAAL
0541 - 572 222