Uitvoerder Telecom

Siers Groep is op zoek naar een Uitvoerder Telecom. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In de functie van Uitvoerder Telecom is het jouw kerntaak om coax- en glasvezelprojecten voor de particuliere- en zakelijke markt te realiseren. De projecten variëren in orde van grootte en doorlooptijd, waardoor je constant zaken aan het afstemmen bent met jouw team van: monteurs, werkvoorbereiders, engineers en projectleiders. Je begeleidt en bezoekt de ploegen buiten, daarbij waarborg je de voorwaarden op het gebied van veiligheid-, kwaliteit-, planning- en uitvoering.

Functievereisten

Je bent proactief in de communicatie over de voortgang van de projecten en daarbij zorg je voor de juiste interne- en externe afstemming. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor het ‘financiële plaatje’ rondom de projecten.


Jij weet als geen ander om het luisterend oor te zijn voor jouw team en tegelijkertijd contacten te onderhouden met verschillende stakeholders van de verschillende gemeentes en de bewoners. Jij houdt het overzicht en weet, wanneer de situatie hierom vraagt, de juiste prioriteiten te stellen. De belangen van Siers, de opdrachtgever en de klant verlies jij niet uit het oog!


Ken jij de telecom wereld als geen ander en ben je zoekende naar een plek waar jij in volledige vrijheid aan de slag kunt? Dan zoek jij naar Siers Telecom. Als echt Twents bedrijf houden we van ‘gezond boeren verstand’. We weten als geen ander wat er speelt in ons werkveld en opereren landelijk (met name Oost-, Midden- en West- Nederland).


Naast dat wij het belangrijk vinden dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, afspraken nakomt en de voortgang van projecten nauwlettend bijhoudt, hechten wij waarde aan onderstaande punten:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 en/of HBO diploma;
 • Je hebt daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider of uitvoerder in een soortgelijke functie. Heb jij geen ervaring? Kom ons overtuigen!;
 • Je hebt goed ontwikkelde communicatievaardigheden in zowel woord als geschrift;
 • Je bent geïnteresseerd in de techniek van ondergrondse infra (kennis is een pré);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Aanbod

Wij vinden het belangrijk dat jij het bedrijf goed leert kennen, hier krijg je dus uitgebreid de ruimte voor. Je kunt aan de slag voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week.


Daarnaast krijg je:

 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en vakantiegeld, genoeg dus om even lekker tot rust te komen of een mooie reis te maken;
 • Een jaarcontract. Bevalt het van beide kanten goed, dan bieden we je daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • Alles om je werk goed uit te kunnen voeren, denk hierbij o.a. aan een laptop en telefoon;
 • Een auto van de zaak;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden;
 • Goede en familiare sfeer bij een familiebedrijf waarin de mens centraal staat. We werken hier met zijn allen hard, maar overwerken is niet de standaard. Een gezonde werk-privé balans staat bij ons altijd voorop;
 • Wanneer Siers winst maakt deel jij hierin mee d.m.v. een winstdelingsregeling.

Bedrijfsprofiel Siers Groep

Al sinds 1964 is Siers een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infra. Ooit uit ondernemerschap en trots gestart op een zolderkamer met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers en uitgegroeid anno 2023 tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van ruim 200 miljoen euro en meer dan 700 eigen medewerkers. Momenteel kan Siers een compleet pakket aanbieden op het gebied van ondergrondse infrastructuur, onder andere telecommunicatie.


Siers Telecom legt coax en glasvezelnetwerken aan voor meerdere grote opdrachtgevers in Nederland, denk hierbij aan VodafoneZiggo en Eurofiber. Deze projecten worden aangestuurd vanuit onze vestigingen in Oldenzaal en Dordrecht. Jaarlijks worden er ruim 22.000 aansluitingen gerealiseerd waar ruim 100 eigen medewerkers mee bezig zijn. Dit kunnen zowel particuliere- als zakelijke aansluitingen zijn. Wij zijn op zoek naar ondernemende uitvoerders die willen bijdragen aan de groei van Siers Telecom.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Siers Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Schuttersveldstraat 10
7575 BR OLDENZAAL
0541 - 572 222