Projectleider / Werkvoorbereider

Serre Exclusief is op zoek naar een projectleider / werkvoorbereider.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-1-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat je je vrienden vertelt dat je doet:

Nadat een klant een serre gekocht heeft, zorg ik ervoor dat alles geregeld wordt rondom productie en plaatsing van de serre bij de klant.


Hoe zit je werkdag er uit?

Nadat onze verkoper een serre verkocht heeft, begint je avontuur. Nadat je de nodige documenten ontvangen hebt lees je deze goed door. Je wilt de details van binnen en buiten kennen. Binnen één week ga je bij de klant langs om in te meten. Als je de maatvoering in beeld hebt, bepaal je de technische details en bespreek je dit met de tekenaar, die vervolgens aan het werk kan. Maar soms teken je zelf ook. Als de technische tekening klaar is stuur je die naar de klant. Zo blijft de klant perfect op de hoogte. Vervolgens bestel je de benodigde materialen die nodig zijn om die prachtige serre te produceren. Je controleert de orderbevestigingen en neemt ondertussen contact op met onderaannemers, die je gaan helpen om de klus te klaren. Als je alle data binnen hebt, maak je de planning definitief. Je neemt contact op met de klant en informeert deze over de start van de werkzaamheden. Als de serre geproduceerd is, doe je nog een laatste check, voordat de serre op transport gaat naar de klant. Als je collega’s van de montage de serre geplaatst hebben, doe jij de bouwkundige controle. Je levert het werk op en viert samen met de klant dat je de klus geklaard hebt. Weer is Nederland een mooie serre rijker! Komt er nog nawerk of meerwerk? Dan regel jij dat ook. Totdat de klant tevreden is.

Functievereisten

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het succes van het project. Alle ogen zijn dan op jou gericht. Men weet dat als jij iets regelt, het zeker goed komt. De uitdaging zit in de complexiteit van het geheel. Je leert snel zodat je ook snel inzicht krijgt in serrebouw, bouwkundige zaken èn planning. De opleiding MBO Bouwkunde heeft een pré omdat deze goed aansluit bij de werkzaamheden. Maar minstens net zo belangrijk zijn je persoonlijke kwaliteiten. Je voelt je het prettigst als je overzicht hebt en je het geheel zelf strak kunt organiseren. Je werkt graag gestructureerd en doet er alles aan om de planning te halen. Daarbij ben je prettig en sociaal persoon, die makkelijk switch tussen de collega, klant en leverancier. Je haalt je beoogde resultaten en houdt iedere partij tevreden tijdens het project.

Aanbod

Hoge kwaliteitsproducten, een topteam en top georganiseerd. En een goede werksfeer! Bij Serre Exclusief werken we in een klein team waar we wat voor elkaar over hebben. Het is er gezellig en gemoedelijk. We kennen elkaar goed en drinken op vrijdag gezellig samen een biertje om de week af te sluiten.


Bij Serre Exclusief krijg je vertrouwen en vrijheid om je werk goed uit te oefenen. We waarderen eigen initiatief en verbeterideeën. Om die topprestatie uit te kunnen uitvoeren, besparen we niet op de tools die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Je krijgt wat je nodig hebt. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Serre Exclusief. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtstraat 34
7622AP BORNE
074 – 278 39 50