Allround serremonteur

Serre Exclusief is op zoek naar een Allround serremonteur. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-1-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat je je vrienden vertelt dat je doet:

Ik plaats exclusieve maatwerk serre’s, veranda’s en tuinkamers in oost en midden Nederland.


Hoe zit je werkdag er uit?

Je werkdag begint als je de sleutel omdraait van je Mercedes 6-cilinder bedrijfswagen. In je aanhanger staat een prachtige en exclusieve maatwerk serre die jij straks mag monteren en plaatsen bij een verwachtingsvolle klant. Je wordt al enthousiast van het idee dat je straks samen met je collega, op een locatie waar je nog nooit geweest bent, samen een exclusief product mag plaatsen. Èn dat je ongetwijfeld technische bouwkundige uitdagingen tegen gaat komen, die je allemaal zelfstandig weet op te lossen. Geen enkele serre, veranda of tuinkamer is immers hetzelfde! Een ding is wel hetzelfde; elke dag is uitdagend en afwisselend!


Eenmaal op locatie bespreek je, onder het genot van een kop koffie, met de klant wat je die dag allemaal gaat doen. Je keurige uitleg geeft de klant een goed gevoel, want je weet op alle vragen een goed antwoord te geven. Eenmaal aan de slag plaats je samen met je collega(‘s) de serre, veranda of tuinkamer. Je stopt niet voordat de serre volledig volgens de wens van de klant staat. Eventuele onvoorziene zaken los je in overleg met de klant gelijk op. Gemiddeld ben je zo’n 1-3 weken bezig met de klus Na afronding kijk je op met trots naar het eindresultaat. Zo had je het zelf thuis ook gedaan! Je hebt een blije klant voorzien van een exclusief top product! Tevreden stap je in je auto en rijd je naar huis.

Functievereisten

Je bent handig en hebt technisch inzicht. Je hebt affiniteit met de bouw. Hoewel we open staan voor kandidaten die geen directe ervaring in de bouw hebben, heb je wel een pré als je wat jaren ervaring hebt in de bouw. Je bent toe aan een echte mooie nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarbij je elke dag mag werken met mooie en exclusieve producten. Om je werk goed te kunnen doen heb een bouwkundige of technische opleiding gevolgd. Je hebt ervaring met nauwkeurige bouw- en timmerwerkzaamheden. Door het plaatsen van een serres, veranda’s of tuinkamers zul je er achter komen dat je op de millimeter nauwkeurig moet kunnen werken. Je kunt goed zelfstandig werken maar ook zeker in teamverband en je weet iedere technische uitdaging zelfstandig op te lossen. Je communiceert van nature netjes en correct, omdat je weet dat je het visitekaartje van Serre Exclusief bent.

Aanbod

Hoge kwaliteitsproducten, een topteam en top georganiseerd. En een goede werksfeer! Bij Serre Exclusief werken we in een klein team waar we wat voor elkaar over hebben. Het is er gezellig en gemoedelijk. We kennen elkaar goed en drinken op vrijdag gezellig samen een biertje om de week af te sluiten. Bij Serre Exclusief krijg je vertrouwen en vrijheid om je werk goed uit te oefenen. We waarderen eigen initiatief en verbeterideeën. Om die top prestatie uit te kunnen uitvoeren, besparen we niet op de tools die je nodig hebt om je werk uit te voeren. Je krijgt wat je nodig hebt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Serre Exclusief. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtstraat 34
7622AP BORNE
074 – 278 39 50