Leidinglasser (TIG)

Schipper Techniek zoekt een Leidinglasser (TIG). Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Onze lassers werken vaak volledig zelfstandig. Veel projecten worden van tevoren niet uitgewerkt door onze engineeringsafdeling, dus vaak moet het leidingwerk op locatie worden ingemeten. Uiteraard gaat alles in overleg met onze klant. Deze contacten onderhoud je zelf, zodat de lijnen kort blijven en we onze klanten snel kunnen helpen. Zelfstandigheid is dus erg belangrijk. Gelukkig brengt dit ook de nodige vrijheid met zich mee!

Bedrijfsprofiel Schipper Techniek

Schipper Technisch Services (STS) verleent technische diensten op bijna elk terrein. Van machineverhuizing tot leidingwerksystemen, en van verspaning tot machinebouw. Wij werken niet alleen op locatie, maar ook in onze werkplaatsen kunnen projecten worden uitgevoerd.


STS is onderdeel van Schipper Techniek. De monteurs en engineers leveren een full service dienstenpakket voor de Twentse techniek en industrie. STS focust zich op het volgende dienstenpakket:

  • Industrieel onderhoud
  • Machinebouw
  • Procestechnologie
  • Verspaning
  • Industriële Automatisering
  • Pomptechniek


Bij ons werkt geen schaap met 5 poten. Die bestaat namelijk niet. Niemand kan alles in zijn eentje. Wel maken jij en je collega’s gebruik van elkaars vakmanschap. Wij willen daarbij een prettige werkomgeving creëren voor collega’s en klanten.


Wij zijn een platte organisatie. De lijntjes zijn kort. We houden niet van hiërarchie of moeilijk doen. In dit artikel vertelt Marcel hoe het is om bij STS te werken. Wil je alvast een beetje sfeer proeven? Kijk dan eens rond op deze website!


Samen zetten we de schouders eronder. Je werkt met ervaren projectleiders, een goede werkvoorbereiding en je krijgt ondersteuning wanneer het nodig is. Ook worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd voor klanten en collega’s. Wij houden wel van een feestje. Jij ook? Stuur dan je CV + motivatie naar ons toe.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Schipper Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 290
7602 KK ALMELO