Technisch Commercieel Medewerker

Wegens aanhoudende drukte zijn zij op zoek naar een nieuwe collega voor de hoofdvestiging. Ze bieden je een baan in een gezellig team. Schipper Techniek werkt voor de regionale techniek en industrie en hebben een goede band met hun klanten. Ze zijn een bedrijf van korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt in je werk, en daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Ook bieden zij veel opleiding- en bijscholingsmogelijkheden. Wil je een beetje van de sfeer proeven? Kijk dan verder op deze website!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-9-2021
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als technisch commercieel medewerker ben je een spin in het web. Je onderhoudt contact met de klanten, de inkoopafdeling, de logistieke collega’s en met leveranciers. Je krijgt aanvragen en orders binnen via de balie, telefoon WhatsApp en email. Daarvoor denk je mee met alle klanten, verricht je het nodige uitzoekwerk en geef je advies over technische producten.

Functievereisten

We zoeken iemand met:

  • Een afgeronde technische MBO opleiding (WTB of elektrotechniek)
  • Kennis van technische producten en onderdelen
  • Relevante werkervaring in de techniek
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Enige beheersing van Engelse- en Duitse taal (en het dialect…)
  • Een commerciële instelling

Bedrijfsprofiel Schipper Techniek

Schipper Technisch Handelsburo is een technische groothandel met vijf vestigingen in het oosten van Overijssel. Zij leveren alles wat een klant in de regionale techniek en industrie nodig heeft. Bovendien hebben ze een grote voorraad, zodat een snelle levering van componenten gegarandeerd kan worden. Ze willen de klant compleet ontzorgen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Schipper Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 290
7602 KK ALMELO