Stagiaire studiotechniek

Wegens snelle groei van de livestream studio van Say Yeah zij zij op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij graag aan de slag als cameraman/-vrouw, video editor, schakeltechnicus of regisseur? Dan zoeken zij jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In onze high-end studio verzorgen we dagelijks live-uitzendingen voor diverse mooie klanten. We leren je de kneepjes van het vak waarbij je meteen in de praktijk aan de slag mag.

Aanbod

Say Yeah biedt jou naast een stagevergoeding, elke dag een uitgebreide lunch, veel lol en de mogelijkheid om samen mooie dingen te maken voor de leukste klanten.


Bedrijfsprofiel Say Yeah Motion Media

Say Yeah Motion Media is specialist in beeldcommunicatie. Ons bedrijf specialiseert zich in audiovisuele producties die gekenmerkt worden door combinaties van video, animatie, muziek, vormgeving en voice-over. Samen met onze klant kunnen wij uw boodschap op een zo aantrekkelijk mogelijke wijze visualiseren en communiceren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Say Yeah. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 30
7523 MD ENSCHEDE
+31(0)53 – 4359959