Motion Graphic Designer

Wegens snelle groei van de livestream studio is Say Yeah op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een meester in After Effects en gaat jouw bloed sneller stromen van mooi geanimeerde graphics? Dan zoeken zij jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Naast het maken van Intro’s, leaders, bumpers, logo’s, tekstanimaties en 2D-infographics, zijn er veel andere studio-werkzaamheden waar je aan bij kunt dragen. Kortom, je gaat werken bij een superleuk bedrijf waar je veel kan leren en je creatieve hart kunt ophalen!


Functievereisten

Je hebt de nodige ervaring en skills en kunt meteen aan de slag voor onze diverse klanten: Menzis, Rabobank, Provincie Overijssel, Het Grootste Kennisfestival van Nederland, Homey, ZGT, Twente Branding, KroezeWevers en vele vele anderen.

Aanbod

Say Yeah biedt jou naast prima arbeidsvoorwaarden, elke dag een uitgebreide lunch, veel lol en de mogelijkheid om samen mooie dingen te maken voor de leukste klanten.


Bedrijfsprofiel Say Yeah Motion Media

Say Yeah Motion Media is specialist in beeldcommunicatie. Ons bedrijf specialiseert zich in audiovisuele producties die gekenmerkt worden door combinaties van video, animatie, muziek, vormgeving en voice-over. Samen met onze klant kunnen wij uw boodschap op een zo aantrekkelijk mogelijke wijze visualiseren en communiceren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Say Yeah. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 30
7523 MD ENSCHEDE
+31(0)53 – 4359959