Docent Projectmanagement en Ondernemerschap

Als Docent Projectmanagement en Ondernemerschap begeleid jij studenten om succesvolle ontwerpers te worden met een commerciële mindset. Ben jij de specialist op het gebied van projectmanagement en ondernemerschap en voel je passie voor het hoger onderwijs? Kom dan Saxions team versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
26-5-2024
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als docent Projectmanagement bij de opleidingen Interior Design en Interior Brand Identity begeleid je studenten naar ondernemende ontwerpers met focus op commerciële innovatie. Strategische kennis en ondernemersvaardigheden zijn cruciaal voor succes. Ons praktijkgerichte onderwijs met echte opdrachtgevers versterkt deze vaardigheden. Je krijgt een rol als coach en expert in diverse projecten en leerjaren. Je gaat werken in een team van ongeveer 40 gedreven docenten.

Functievereisten

  • Een afgeronde master binnen één van de gevraagde specialisaties of een verwante richting.
  • Goede coaching vaardigheden om de studenten te begeleiden. 

Aanbod

  • De volgende salarisschaal: schaal 11: min € 4.234 / max € 5.936 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op verlenging.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Interior Design & Styling

Interior Design and Styling (IDS) is de grootste Interior Design-opleiding in Nederland. Onze studenten, docenten en samenwerkingspartners komen vanuit alle hoeken van Nederland om samen een creatieve, inspirerende en inclusieve gemeenschap te vormen. Het curriculum staat volledig in het teken van de vakgroepen Creativiteit, Redeneren, Cultuur, Technologie en Bedrijf. Interior Brand Identity is een unieke Associate degree opleiding in Nederland en is een partneropleiding van Interior Design van Saxion.   


Vanuit deze twee opleidingen werken we samen met de lectoraten 'Brain & Technology’, ‘Sustainable Building Technology’ en ‘Ethiek & Technologie’ om ervoor te zorgen dat onze studenten up-to-date blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en sector. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888