Teamleider Applied Data Science & Artificial Intelligence

Saxion is op zoek naar een Teamleider Applied Data Science & Artificial Intelligence.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
26-2-2024
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je gaat samen met je collega-teamleiders het te vormen docententeam van de opleiding ADS & AI  (onder voorbehoud van accreditatie) (8 medewerkers) in Apeldoorn faciliteren en coachen, zodat dit team uitstekend onderwijs kan bieden. Je stuurt op samenwerking, verbinding en zichtbaarheid. Je bent duidelijk over de doelstellingen en transparant in je beslissingen. Je hebt een slagvaardige persoonlijkheid en je weet samen te werken en te denken in zowel team- als Saxion belang. Omdat je de mensen goed kent, zorg je ervoor dat mensen bijdragen aan de opleiding, daar waar hun talent ligt. Je begeleidt en leidt (verbeter-)projecten en draagt bij aan het versterken van de professionaliteit van de academie en aan kwaliteitsbewust werken. Op tactisch en operationeel niveau draag je zorg voor een goed verloop van teamactiviteiten en onderwijsprocessen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de academie op locatie Apeldoorn. Tot slot ben je een netwerker die relevante contacten weet te leggen en vertegenwoordig je de opleiding binnen en buiten Saxion.

Functievereisten

 • Een afgeronde masteropleiding.
 • Affiniteit met het vakgebied ADS & AI.
 • Visie op een effectieve onderwijsorganisatie, werken aan een optimale inzet van de talenten in het team.
 • Ervaring in het leidinggeven aan professionals of affiniteit met het aansturen van een technisch georiënteerd, gedreven team.
 • Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen

Aanbod

 • De volgende salarisschaal: schaal 12: min € 5.122 / max € 6.698 (cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op verlenging.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


School of Creative Technology (ACT)

Als Teamleider Applied Data Science & AI bij Saxion ga je werken binnen team ADS & AI, dat onderwijs/onderzoek verzorgt binnen de opleiding ADS & AI. Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Creatieve Technologie (ACT). ACT werkt continue aan de optimale combinatie tussen creativiteit en technologie, om studenten klaar te stomen voor het dynamische werkveld.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888