Onderwijskundig Adviseur

Saxion zoekt een nieuwe collega om onze opleidingen te ondersteunen bij het ontwerpen en ontwikkelen van hun onderwijs en toetsing. Iemand die samen met docenten en ontwikkelaars optrekt om onderwijs en toetsing vorm te geven en de kwaliteit daarvan te bewaken. Heb jij ervaring in onderwijsvernieuwing en kennis van toetsing? Zoek je vanuit een verbindende houding samen met onze collega’s naar werkende oplossingen voor onderwijskundige vraagstukken? Dan ziet Saxion jouw sollicitatie graag tegemoet.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
4-7-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als Onderwijskundig Adviseur ben je het vaste aanspreekpunt voor (een cluster van) opleidingen. Je ondersteunt de opleidingen met raad en daad op het gebied van onderwijs- en toetsontwikkeling. Bij het aanpakken van een vraagstuk put je uit eigen kennis en ervaring, die van andere Team Toon-leden en daarbuiten. Naast je inzet voor het onderwijs, denk je ook mee bij academiebrede onwikkelingen, zoals bijvoorbeeld kwaliteitszorg.   


Functievereisten

 • Een afgeronde masteropleiding (toegepaste) onderwijskunde of onderwijswetenschappen of in de afrondende fase van een onderwijsgerelateerde masteropleiding;
 • Ervaring met het vertalen van vernieuwende onderwijsconcepten naar concreet onderwijs;
 • Ervaring als docent is een pré, bij voorkeur in het technisch-creatief onderwijs;
 • Ervaring met het ondersteunen van collega’s binnen (opleidings)teams op het gebied van didactische vaardigheden, onderwijsontwerp en/of toetsing;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en in het Engels.

Aanbod

 • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als Adviseur 2.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Creatieve Technologie 

Als Onderwijskundig Adviseur bij Saxion ga je werken bij Team Toon, dat onze opleidingen ondersteunt bij het ontwikkelen van onderwijs, toetsing en de kwaliteit daarvan. Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Creatieve Technologie (ACT). ACT werkt continu aan de optimale combinatie tussen creativiteit en technologie, om studenten klaar te stomen voor het dynamische werkveld.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888