Service Delivery Manager

Als Service Delivery Manager voor de Business Support Organisatie ga je het accountbeheer op de onderwijslogistieke accounts verzorgen. Jij weet proces gestuurd te werken en stelt makkelijk prioriteiten. Met jouw overtuigingskracht en enthousiasme ga jij een bijdrage leveren aan onze dienstverlening. Ben jij communicatief en werk je graag samen? Dan is Saxion op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
11-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je gaat accountgesprekken voeren met de onderwijslogistieke accounts (academies en interne beheerteams) en zorgdragen voor een professionele relatie met de klant. Je adviseert over de BSO-dienstverlening (dienstverlening o.a. op gebied van ICT, Toetsing, Roostering, Planning, Financiële, Personele en Student Administratie), bespreekt de performance en maakt en beheert de afspraken. Daarnaast stel je aanbiedingen (offertes) op voor nieuwe dienstverlening en coördineer je kleine BSO-overstijgende wijzigingen. Hierin werk je nauw samenwerken met de collega’s van Service- en Contract Management, de diverse BSO-teams en leidinggevenden daarvan.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een professional die zich herkent in onderstaand functieprofiel. Is dat het geval?

 • Hbo werk- en denkniveau en ervaring in het vak van Service Delivery Manager of andere relevante functie.
 • Inzicht van de te ondersteunen bedrijfsvoering processen en de te realiseren services.
 • Communicatief, organisatie sensitief en persoonlijk doeltreffend.
 • Kennis van de ISM-methode of proces gestuurd werken.
 • Ervaring in het maken van serviceafspraken en opstellen van offertes.

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling als Adviseur 2, met uitzicht op verlenging.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. 


Business Support Organisatie

Als Service Delivery Manager bij Saxion ga je werken binnen het team van Service- en Contract Management (SCM), dit team bestaat uit ca 20 collega’s en valt binnen het Keten Competence Center (KCC) van de BSO. De BSO ondersteunt Saxion in haar missie om een wendbare en vitale organisatie te blijven. De dienst is gericht op het bieden van hoogwaardige en integrale dienstverlening en verzorgt ondersteunende diensten op het gebied van ICT, HR, Finance onderwijs- en onderzoeklogistiek 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888