Teamleider opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Ben jij in staat om leiding te geven aan een team dat met veel lef en trots nu al twee jaar koploper is in onderwijsvernieuwing? Zie jij de uitdaging om de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek stevig neer te zetten over twee locaties? Dan is Saxion op zoek naar jou als Teamleider opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
4-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als teamleider BML ga je het onderwijsteam, verspreid over locaties Deventer en Enschede, op professionele wijze faciliteren, waarbij je oog hebt voor zowel de personen, de uitvoering van het onderwijs en de ontwikkelingen in het werkveld.  Als lid van het beleidsteam draag je mede de verantwoordelijkheid voor het beleid van de academie op zowel strategisch als tactisch niveau. Waar mogelijk verzorg je een stuk onderwijs en begeleid je studenten in hun studie.


Functievereisten

 • In bezit is van een masterdiploma, bij voorkeur op natuurwetenschappelijk gebied.
 • Werkervaring heeft die goed aansluit op de functie en een passie voor de ontwikkelingen binnen het werkveld.
 • Ervaring heeft met leiding geven aan (technische) professionals.
 • Affiniteit heeft met onderwijs en onderzoek.

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we te bieden: • Een salaris van maximaal € 6.064,86 (schaal 12 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als Hoofddocent/Onderzoeker.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Life Science, Engineering and Design

Als teamleider bij Saxion ga je leiding geven aan het onderwijsteam Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek zowel op locatie in Enschede als in Deventer.  Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Life Science, Engineering and Design (LED). LED heeft een inspirerende en effectieve leer,-werk- en onderzoekomgeving, toegespitst op toegepaste technologieën en recente (inter)nationale ontwikkelingen

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888