Onderzoeker lectoraat Technology, Health & Care

Help jij Saxion om de optimale match te maken tussen mens en technologie in de domeinen gezondheid en social work? Vanwege toekenning van meerdere onderzoeksprojecten zijn zij op zoek naar een onderzoeker. Het lectoraat werkt nauw samen met het practoraat Zorg en Technologie (ROC van Twente). Het lectoraat en practoraat slaan de brug tussen wetenschap en praktijk door interdisciplinaire samenwerking. Saxion is op zoek naar een Onderzoeker lectoraat Technology, Health & Care

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-5-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Samen met collega-onderzoekers voer je toegepast onderzoek uit op één van de drie thema’s van het lectoraat. De resultaten van het onderzoek verwerk je in producten voor de wetenschap, de praktijk én het onderwijs. Tot slot, draag je bij aan het onderwijs van de academie Mens & Maatschappij (bachelor Social Work en/of de master Health Care & Social Work).

Functievereisten

 • Een afgeronde masteropleiding in de gezondheidswetenschappen, sociale wetenschappen of andere relevante wetenschappelijke discipline.
 • Ervaring én interesse in toegepast onderzoek naar de ontwikkeling en implementatie van technologie binnen sociaal werk en gezondheidszorg.
 • Inspirerend en verbindend naar samenwerkingspartners (zowel zorg- en welzijnsorganisaties, als bedrijfsleven), collega’s en studenten.
 • Ervaring met het verzorgen van onderwijs of de bereidheid om hiervoor een didactische aantekening te behalen.

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden:


 • Een salaris van maximaal € 5332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als docent/onderzoeker 1.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Mens en Maatschappij 

Als onderzoeker bij Saxion ga je werken voor het lectoraat Tehcnology, Health and Care. Dit team maakt onderdeel van de Academie Mens en Maatschappij (AMM). Deze academie zet zich in voor mensen die gedurende (een periode in) hun leven professionele hulp nodig hebben. 


Aan AMM zijn twee lectoraten verbonden: lectoraat Technology, Health & Care (TH&C) en het lectoraat Social Work (SW). Het Kennisnetwerk is gericht op praktijkgerichte professionaliseringsvraagstukken voor het werkveld in de vorm van samenwerking, ontwikkeling en het verzorgen van scholing. AMM wil groeien met het volume aan onderzoek om haar positie als volwaardige en betekenisvolle speler in de regio verder uit te bouwen tot een kennis- en onderzoeksinstituut dat ertoe doet en als zodanig erkend wordt. Daartoe werken onze onderzoekers succesvol samen in (EU)regionale, nationale en internationale netwerken van professionals en experts aan maatschappelijk relevante thema’s en concrete oplossingen voor bedrijven en instellingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888