Docent Interior Design

Als Docent Interior Design ga je inspirerend onderwijs ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren. Met jouw kennis en bevlogenheid zorg je ervoor dat onze studenten worden opgeleid tot de beste interieurontwerpers. Ben jij een interieurarchitect of specialist binnen de context van Interior Design met passie voor het hoger onderwijs? En wil jij de beste toekomstige interieurontwerpers opleiden? Kom dan bij Saxion werken als Docent Interior Design!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Circulair ontwerpen en de realistische technische en zakelijke aspecten van projecten staan bij ons hoog in het vaandel. Met jouw expertise zorg je ervoor dat deze aspecten altijd aan bod komen. Daarnaast besteed je aandacht aan cultuur, zodat gerealiseerde projecten naadloos aansluiten op de maatschappij. Door studenten te ondersteunen met design methodieken zorg je ervoor dat partners goed kunnen aansluiten in het proces. Je stimuleert onderzoek, zodat de argumentatie van de studenten navolgbaar en valide is. Bij ons begeleid je studenten bij projecten met échte opdrachtgevers. Van interieurs voor de zorg en het onderwijs tot kantoren en horeca. Onze studenten ontwerpen voor diverse sectoren en hierbij zet jij jouw expertise in bij de begeleiding van afstudeer- en onderzoeksprojecten.

Functievereisten

  • Een afgeronde master binnen één van de gevraagde specialisaties of een verwante richting.
  • Goede coachingsvaardigheden om de studenten te begeleiden.

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden:  • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als Docent/onderzoeker 1.
  • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
  • Het Saxion hybride werken pakket.
  • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
  • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Interior Design and Styling (IDS) is de grootste Interior Design-opleiding in Nederland. Onze studenten, docenten en samenwerkingspartners komen vanuit alle hoeken van Nederland om samen een creatieve, inspirerende en inclusieve gemeenschap te vormen. Bij IDS werken we samen met de lectoraten ' Brain & Technology', 'Sustainable Building Technology' en 'Ethiek & Technologie' om ervoor te zorgen dat onze studenten up-to-date blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en sector.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888