Corporate Traineeship

Als Corporate Trainee bij Saxion draag je bij aan de ambities en doelstellingen van Saxion. Met jouw frisse blik en resultaatgerichte houding ga je aan de slag met uitdagende opdrachten. Wil jij werken binnen de dynamiek van het hoger onderwijs en jezelf tegelijkertijd optimaal ontwikkelen? Grijp dan nu je kans en deel jouw talent met Saxion als Corporate Traineeship!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
4-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Corporate Trainee binnen Saxion ga je werken op één van onze locaties in Apeldoorn, Deventer of Enschede. Je krijgt de kans te groeien in de rol van docent/onderzoeker, projectondersteuner of beleidsmedewerker. Je gaat aan de slag met uitdagende opdrachten die bijdragen aan de ambities en doelstellingen van Saxion. In hoog tempo ontwikkel jij jezelf in de publieke context van het hoger onderwijs. Je volgt een masterclassprogramma, waarin jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat en die worden afgestemd op je ambities en talenten. En dit doe je niet alleen, jij wordt onderdeel van een groep van 16 Corporate trainees binnen Saxion.

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding met 2-5 jaar werkervaring.
 • Passie voor onderwijs, jij denkt vanuit het perspectief van een student, de arbeidsmarkt en relevante stakeholders van Saxion.
 • Continu in beweging om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Gedreven, betrokken en resultaatgericht.
 • En durf jij, net als wij grenzen te verleggen om nieuwe mogelijkheden en kansen te verkennen. 

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden: • Een salaris van € 2.800,- (schaal 7 cao HBO) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling van 18 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling als assistent onderwijs en onderzoek 1.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Corporate Traineeprogramma Saxion

Het Saxion Coroporate Traineeship is bedoeld voor trainees die werkervaring willen opdoen in het hoger onderwijs. Je voert een opdracht uit bij een of twee verschillende academies en/of diensten van Saxion. Aanvullend volg je een masterclassprogramma gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het traineeship duurt in totaal 18 maanden.


Het traineeprogramma is opgezet en door ontwikkeld met de coronasteun van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Met hulp van deze steun wordt het welzijn, de ontwikkeling, de studievoortgang en de sociale binding zoveel mogelijk hersteld.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888