Docent/ontwikkelaar bachelor Applied Data Science & AI

Saxion is op zoek naar een Docent/ontwikkelaar bachelor Applied Data Science & AI. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Dit ga je doen als Docent/ontwikkelaar bachelor Applied Data Science & AI

Komend jaar ontwikkel je samen met collega’s de bachelor Applied Datascience & Artificial Intelligence. Als specialist neem je de studenten mee in dit dynamische vakgebied, je coacht hen in de ontwikkeling naar een beginnend dataprofessional. Je doet onderzoek en werkt samen met het lectoraat Ambient Inteligence. Met werkgevers ontwikkel en onderhoud je relaties.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een professional die zich herkent in onderstaand functieprofiel. Is dat het geval? Dan past deze baan mooi bij jou!

 • Afgeronde Masteropleiding (bijvoorbeeld Informatica, Artificial Intelligence, Toegepast Wiskunde, Econometrie, Data Science, Technische Informatica of Embedded Systems) die aansluit op de hierboven beschreven onderwerpen en werkzaamheden.
 • Affiniteit met onderzoek en onderwijs, in het bijzonder kennis van en ervaring met data-analyse, data mining, machine learning, en statistiek/wiskunde.
 • Programmeervaardigheden bij voorkeur in Python.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Een ondernemende en stevige persoonlijkheid die goed kan omgaan met veranderende omstandigheden.

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als docent/onderzoeker 1.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Creatieve Technologie 

Als Docent/onderzoeker Applied Data Science bij Saxion ga je werken binnen het team dat onderwijs/onderzoek verzorgt binnen het lectoraat Ambient Inteligence. Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Creatieve Technologie (ACT). ACT werkt continue aan de optimale combinatie tussen creativiteit en technologie, om studenten klaar te stomen voor het dynamische werkveld.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888